Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracujacababka

co jedza na kolacje 15 miesieczne

Polecane posty

Gość pracujacababka

dzieci? Ja mojemu daje przed spaniem mleko z butelki ale zastanawiam sie czy nie pora już przejść na "stałe" kolacje. A swoja droga jak u was idzie sprawa nocnika? U mnie kiepsko i nie umie sie za to zabrać konkretnie.

Gość pracujacababka
hallo

Gość demolka1988
moja ma co prawda 14 msc, ale na śniadanie i kolacje dostaje mleko zagęszczone kaszą, na śniadanie czasami jej zrobię jajecznicę na masełku albo kanapki ale uważam że jak chce pić kaszę to niech pije. Kolacji nie wyobrażam sobie inaczej bo ona zasypia przy butli

Gość TakaSobieMamusia_
Mój synek ma prawie 16 miesięcy. Na śniadanie jada rózne rzeczy. Raz jest to jajecznica, raz parowki, mleczko z platkami, kanapeczki z szyneczka, serkiem, twarozkiem. Na kolacje zazwyczaj u Nas tez jest kaszka manna-serek poprzedzona wczesniej np. jakas kanaapeczką albo kaszka manna na zwyklym mleku 180ml albo kaszka Mleczny Start 180ml. Jesli chodzi o nocnik to my nocnikujemy się od 10 m-ca i idzie Nam bardzo ladnie. Kupa praktycznie tylko do nocnika, sporadycznie zdarza się, ze zrobi w pampersa. Siku tez jest często, ale zdarzy się, że siedzi i nie zrobi nic. Narazie jeszcze nie wola, ale i tak jestem zadowolona z tego co juz osiagnelismy.