Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość anka7333

Związek z młodszym mężczyzną. Co zrobić.?

Polecane posty

Gość anka7333

Od kilku lat jestem w separacji. Zupełnie przez przypadek poznałam przez internet młodszego ode mnie hmmm... o 10 lat faceta. Zaintrygował mnie dojrzałością. Dało się to odczuć w rozmowie. Na zdjęciach wydawał sie być bardzo przystojny. Więc czemu nie, postanowiłam się z z nim spotkać. Na kolacji pozytywnie mnie zaskoczył. Był bardzo dojrzały emocjonalnie jak na swój wiek. Mówił spokojnie, był wyważony i szarmancki. Do tego przystojny i niezależny. Czułam się przy nim młodo i atrakcyjnie. Nie mogłam uwierzyć, że taki facet zabiega o moje względy. Dalej wszystko potoczyło się błyskawicznie. Spotykaliśmy się często:) Częściej ja przyjeżdżałam po niego(mieszkał sam). Zaczełam dbać bardziej o siebie. Czułam się przy min atrakcyjną kobietą. Po dwóch miesiącach zostałam u niego na noc. Chciałam tego bardzo. I dziś moge powiedzieć, że to był najlepszy seks jaki miałam w życiu. Poprostu bajka.Na samą myśl mam dreszcze. Był bardzo delikatny. Po każdym dotyku przechodziły przeze mnie dreszcze. Całował mnie i pieścił przez całą noc. W ciągu jednej nocy doznaałam więcej szczęścia niz z mężem przez całe dotychczasowe zycie. Po pół roku ciężko zachorowałam. Nie chciałam, mieszać go w moje sprawy i postanowiłam się rozstać. Do dziś jest mi z tym źle. Nadal mam motylki w brzuszku na sama myśl o nim. Ale jednocześnie boje się o przyszłość. Nie wiem jak zareagowałaby rodzina i znajomi. Jestem rozdarta wewnętrznie. On tak strasznie mi się podoba...Nadal go kocham...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować