Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monaliza72

Torebki David Jones

Polecane posty

Gość Monaliza72

Co sądzicie o tej znanej marce torebek?

Gość że są mejd in czajna
a sprowadzane z bazarów z Włoch, gdzie kosztują ok 10zł, pracowałam w sklepie z odzieżą damską i torebkami i właśnie tej "znanej formy" torebki szef zwoził z Włoch, u nas po ok 90zł:D

firmy* oczywiście

Gość Nakoma_
Ja też pracowałam w butiku z odzieżą i torebkami. David Jones to francuska marka, która jakościowo jest bardzo dobra coś słyszałam o włoskich podróbkach. Torebki bardzo dobrze zrobione.

Gość Klientka_Basia
Coś komuś się pomieszało. David Jones to marka a nie firma, i to francuska. Mam listonoszkę tej marki i jest bardzo ładna.

Nie mówię, że są złe jakościowo, ale te z metkami David Jones były z Włoch, nie wiem czy taka super francuska marka byłaby sprzedawana za niecałe 100zł?? Ale fakt faktem, że te Davida Jonesa mimo, ze mejd in czajna jak wszystkie inne były dużo ładniejsze i lepsze.

Gość Bojka-hojka
Ja mam kilka tych torebek i są bardzo dobrze wykonane, a czy to ważne gdzie była zrobiona? Dla mnie liczy się jakość i cena.

Gość Ewciolinka
Drogie Panie. David Jones to marka australijska. Twarzą tej firmy jest min. Miranda Kerr. Ja kupiłam mamie czarną aktówkę - kosztowała 120.00 zł. Pięknie wykonana, wnętrze wymuskane, wszystko funkcjonalne tak więc serdecznie polecam. Nie trzeba od razu epatować Pardą, LV czy Hermesem aby wyglądać dobrze. Chociaż w/w torebki to małe luksusiki no ale niestety ceny powalają.

Gość wszystkoto...
Mnie też nie stać na Pradę i LV. Ale na taki luksus jak David Jones owszem.

Gość anettka111111111
Mam jedną torebkę David Jones i pięknie się trzyma,a wygląda że ach ! Dlatego zamówiłam na stronie Pani Torbalskiej dwie następne...black friday opust 20 %...już nie mogę się doczekać.Polecam.Przynajmniej nie cuchną plastikiem jak te bazarowe...