Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huhuhuhugggggggg

swędzenie, pieczenie, 12 tc, co robić?

Polecane posty

Gość huhuhuhugggggggg

wizytę u gina mam za tydzień, swędzi mnie wejście pochwy, nie ma nieprzyjemnego zapachu, śluz taki jak zawsze, czy jest coś bez recepty na to?

Może zaczynać się grzybica pochwy. Idź do lekarza póki objawy nie są bardziej zaawansowane.

Maść clotrimazolum miejscowo ale nie za głęboko tylko przy ujściu pochwy i nic poza tym nie zrobisz więcej. Lacibios femina jest dobra nawet podczas antybiotykoterapii.

Gość spróbuj tradycyjnej
medycyny ludowej - wypij olej Castrol lub inny mineralny, może być nafta lub terpentyna. I czopek ze smalcu z cebulą.

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
to na pewno grzybica ja miałam przez całą ciąże coś okropnego.powinnaś iść do lekarza a nawet do szpitala zbadają cię i zapiszą leki ja też tak robiłam jak miałam jeszcze trochę czasu na wizytę u gina.

Gość fdacasc
a zanim trafisz do lekarza posmaruj sie jogurtem naruralnym - chodzi o ph uzywalam też czopkow miodowych dostepnych w aptece. są bezpieczne dla ciąży i trochę pomagają na infekcje.

Maść ctotrimazolum,kosztuje jakieś 3zł i do podmywania PLIVA FEM F-jest to żel do higieny intymnej dla kobiet z tendencją do grzybicy,20pare złotych.To ci złagodzi objawy do czasu wizyty.