Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kAMAKAMIŃSKA

Nie mogę spać

Polecane posty

Gość kAMAKAMIŃSKA

Mój śpi a ja nie mogę... Miałam dzis iśc z koleżankami w miasto ale on był nierad, wiec zrezygnowałam. Może niepotrzebnie? A czemu wy nie śpicie?

Gość kAMAKAMIŃSKA
Halo, jest tu kto?:)

Gość ja jestem......
a na ktore miasto mialyscie isc?

Gość kAMAKAMIŃSKA
od 20 lat nie śpisz....wow! Na które miasto? Mieszkam w Krakowie...więc wybór miejsc jest ogromny;)

Gość kAMAKAMIŃSKA
Minęła 3 rano.. Pies wtulił się w mojego faceta i śpią razem.. A mnie marzy się podróż w nieznane, coś nowego, jakas przygoda...w dupie mam taka stagnację i nudę...

Gość kAMAKAMIŃSKA
Dziś usłyszała od niego, że kobiete od poczatku trzeba trzymać krótko i że ze mną poniósł porażke...super...

Gość Cieszymir
kobiety nie można trzymać krótko, ona musi mieć swoją wolność, musi mieć swoje miejsce w domu, gdzie spokojnie usiądzie przy kawie, swoją samotnię, swój telefon, którego nikt jej nie ogląda. Mężczyzna będzie wtedy szczęśliwy, gdy da kobiecie wolność, a ona i tak zawsze będzie u jego boku

Gość kAMAKAMIŃSKA
Cieszymir===> wplność kobiety postrzegasz jako wypicie w spokoju kawy i nie zagladanie do jej telefonu?:)

Gość kAMAKAMIŃSKA
...malwina...===> ja też kocham mojego psa bardziej niż jego, tylko mu o tym nie mówie, choć pewnie on i tak o tym wie.

Gość Cieszymir
Wolność to zaufanie, mężczyzna nie ogląda telefonu kobiety, bo jej ufa, bo to nieeleganckie, niewłaściwe ograniczać wolność, kobiecie trzeba dać wiele swobody,

Gość Cieszymir
Wiecie, ja chyba wiem, dlaczego jestem sam bo nie potrafiłbym odebrać kobiecie jej wolności

Gość kAMAKAMIŃSKA
Cieszymir---> nie, to nie dlatego....kobiety uwielbiają wolnośc i wracanie do faceta dlatego, że tego chcą a nie muszą...

Gość kAMAKAMIŃSKA
malwina--tak, tylko w pewnym momencie świat kobiety zawęża się do sprzątania, prania i gotowania...ewentualnie wychowania dieci. Ona już nie ma czasu na nic innego, on juz nie chce aby ona coś oprócz tego miała...

Gość Cieszymir
kama, ale zauważ jedną rzecz, kiedy już przychodzi ten moment, w którym lody są przełamane, kiedy kogoś przekonujesz do siebie, kiedy macie za sobą już wiele przegadanych godzin i spacerów, wypadałoby pomyśleć o stworzeniu związku, a wówczas jest to odebranie części wolności, ja w zasadzie spotykam singielki potrzebujące wolności, z nimi trudno się mówi o związku i zostajemy sami

Gość kAMAKAMIŃSKA
Cieszymir--> tak związek to odebranie komuś kawałka wolności..cos za coś...

Gość małp@
Ja nie mogę spać. Miesiąc temu brałam ślub, dzisiaj szykuję się do rozwodu. Mój mąż drugą nockę spi u mamusi. Przesrosło go bycie odpowiedzialnym za rodzinę. Serce pęka mi na 1000 kawałków.

Gość kAMAKAMIŃSKA
małpo--jessu a co sie stało????

Gość małp@
Nie chce mu się więcej pracować. Ciągle myśli tylko o sobie. Wczoraj oznajmił mi, że nie chce mieć dziecka, chociaż wiedział jak bardzo mi na tym zależało, bo poroniłam 2-krotnie :((

Gość kAMAKAMIŃSKA
małpa---? o matko....barzdo cie wspólczuję....:(:( Moze się opamieta? Ile on ma lat?

Gość kAMAKAMIŃSKA
...malwina...---> a dlaczego? co takiego wyszło na jaw?

Gość małp@
36. Myślalam, ze dojrzal do ślubu. Teraz wiem jak bardzo sie myliłam. Franca nawet sie nie odezwie do mnie, chociaz wie , ze cierpie. To juz na pewno nie jest miłość. Do tej pory codziennie mówił, ze mnie kocha...:( Puste słowa

Gość dfdfdfsdsfds
Odnoszę wrażnienie, że na kafeterii większość zakładających tematy, to sami popaprańcy, nieudaczniki życiowe, osoby niezaradne i niesamodzielne które bez pomocy i rad osób trzecich nie potrafią samodzielnie myśleć i podejmować decyzji. Albo same skrajności, albo prośby w sprawach zupełnie błachych i bzdurnych. Żenada. Niedługo na kafeterii będą się pytać czy warto podcierać tyłek w wc i jak to się robi.