Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brudmenka

SIEDZĘ PRZED KOMPEM W PIŻAMIE, BRUDNA Z TŁUSTYMI WŁOSAMI

Polecane posty

Gość Brudmenka

i ogólnie strasznie się zaniedbałam. Godzinami przesiaduje przed kompem, kompie sie raz na 3 dni i sama zaczynam czuć od siebie niemiły zapach, ale nie chce mi sie tego zmieniać, włosy też mam okropnie tłuste, po domu chodze brzydko ubrana. Ostatnio mialam 1 zjazd na studiach i doznałam szoku, jak wypacykowane są niektóre dziewczyny. Wiem, że mąż kocha mnie taką jaką jestem, ale zaczynam sie obawiać, czy nie spodoba mu się kiedyś jakaś odsztafirowana i wypachniona lala.

nie musisz zbytnio sie pindrowac wystarczy że będziesz o siebie dbać myc czesać czysto i z gustem ubierać

Gość Brudmenka
wiem, ale tak mi się nie chce. Czasem mówię sobie DOŚĆ, ale to tylko przez jeden dzień wytrzymuje, później znów to samo. A mój mąż 2x dziennie prysznic, perfumy, czyste wyprasowane ciuchy...

Gość Treść żołądkowa
a do pracy nie chodzisz?

Gość kocmołuch musi pójść w
odstawkę, wcześniej czy później

Gość Treść żołądkowa
znajdż sobie kochanka;)

Gość Gratuluję
przesiaduje przed kompem, kompie sie raz ..... Oj, ten komp tak na Ciebie działa, że już sie nawet nie kąpiesz, a kompiesz :o :D

Gość zaniedbania higieniczne
mogą być objawem chorób psychicznych np schizorenii lub depresji

Gość Brudmenka
chodze do pracy, ale też jakoś specjalnie o siebie nie dbam, przed wyjściem. Czasem widzę, jak 50-letnie koleżanki z pracy są lepiej ubrane ode mnie..ehhh a ja mam niespełna 30 i nie mam dzieci

i jak facet ma nie zostawic takiego smierdziela?! pozniej bedzie placz i lament z eon mnie nie kocha bo ode mnie smierdzi i nie chce mi sie dupy od kompa ruszyc zeby zrobic podstawowa czynnosc dnia!wez rusz sie a nie tu placzesz co za zenada!

Postaw się na miejscu swojego męża,czy chciałabyś byś sie przytulać do takiej osoby?Być może codzienne dbanie o siebie jest troszeczke pracochłonne,ale jak tylko zaczniesz to zauważysz że wpłynie to pozytywnie nie tylko na Twój wygląd i relacje z mężem ale także na psychikę,odrazu poczujesz sie bardziej atrakcyjna i pewna siebie

Gość Brudmenka
no właśnie a teraz mam tylko depreche, że wszystkiekobiety wyglądają lepiej ode mnie.

no skoro wiesz że są czyste to może zamiast biadolić to weź kąpiel dłuuuugą i mocno sie szoruj potem jakies antyperspirant cholera a potem dziw ze w autobusach śmierdzi :O

Gość jl,bloibk
a ja sie kąpie cała raz na tydzien, a na tygodniu to tylko pachy, nogi tyłek po co wiecej, teraz jest zimno. włosy myje co 2 dzien.

Gość Treść żołądkowa
strasznie nuuudny musi być twój zwązek ,że brakuje ci chęci do działania;) twój facet się pindży a ty się zaniedbujesz.

Gość ghjjjjjjjjjjjjjjj
tez tak mialam ale na milosc boska mieszkalam wtedy sama, nie pracowalam, zerwalam z facetem i mialam mega dola, nie wychodzilam z domu przez 2 tygodnie, jedynie 2 x do sklepu i wtedy mylam wlosy. ale nie wyobrazam sobie tak mieszkajac z facetem!!!! ani nawetz rodzina

Gość Treść żołądkowa
ghjjjjjjjjjjjjjjj - czasem można być bardziej samotnym i zdołowanym mieszkając z facetem;)

Gość Brudmenka
rzeczywiście jest nudno w moim związku i brakuje mi chęci nawet do kąpieli.

Gość uhhh
Moze masz depresję? jesteś przecież młoda kobietą. Dbaj o siebie. Kapiel nie boli ;) a dodatkowo jeszcze relaksuje. Nie mozna sie tak zapuśćić! Ja nie potrafiłabym się przytulić do mojego faceta, a juz nie mówię o czymś wiecej...