Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brudmenka

SIEDZĘ PRZED KOMPEM W PIŻAMIE, BRUDNA Z TŁUSTYMI WŁOSAMI

Polecane posty

Gość Docent Seksuologii z PO
Namocz się w wodzie!

Gość a ja m
zapytam?: uprawiacie seks? to nog i okolic bikini tez nie golisz ? nie mowie cipke ale nogi wokol? a ja sie wlasnie wykapalam, pieknie pachne, ale nie jestem wypacykowana lala, normalnie - pachne czystoscia

Gość nio nioniewiem ja mozna
niewiem , jak mozna byc taka zaropiałą mechą!!!!!!! co wali jej z podpachy i z kazdego innego miejsca. moja garderoba i lazienka peka wszwach i codziennie wymyslam jak sie umaluje i ubiore, to mi daj e przyjemnosc i jak ide ulica z mojim mezem to wszystkie kobiety z zazdrosci na mnie ppatrza i pozeraja wzokirm , a ja taka dumna ze mimo 30 jstem laska:)

Gość okkkkta
A NIE WSTYD CI- PRZED WŁASNYM MĘŻEM? Wogóle co on na to mówi?

Gość kiok
Wiem, że mąż kocha mnie taką jaką jestem Oszukuj sie dalej. Moze i kocha, ale na pewno juz nie pozada, szczegolnie, ze wokol tyle pieknych i zadbanych kobiet. Obudzisz sie z reka w nocniku...

Gość Brudmenka
jak siedze przed kompem to sobie odgarniam majtki i czuje ten zapach. Ale i tak nie chce mi sie kapac.

Gość Brudmenka
Kochamy sie z mezem raz w tygodniu i wtedy jestem po kapieli!!!!

Gość uhhh
a po to już sie nie kapiesz? MASAKRA! fujjjjjjjjjjjjjj

Gość mrrrrrrrrrr
omg, nie zdziw sie jesli nie dlugo bedziesz rozwodka... jak facet z toba wytrzymuje nie brzydzi sie toba? jak mozna nie dbac o siebie i wogole jak ty do cholery znalazlas faceta ktory akceptuje twoj smord? o szoook

Gość bo to jest jakieś takie dzi
moze masz jakas depresje czy coś, ja też mam jakiś teraz dziwny okres że nic mi się nioe chce:( zawsze tzn zazwuczaj co weekend) wychodziłam na piwo a tu już drugi weekend nawet mi się wyjsc nei chciało, mimo że pogosda nawet ładna, nie chce mi się sprzatac bo i rtak za duży syf jak z wierzchu posprzatam to za dień znów bałagan;/ siedze w domu byle jak ubrana wlosy też tłuste(jak ide do pr to wtedy się 'zrobie' zawsze w miare ok wtedy mi się chce ładnie wyglądać, tylko że nienawidzę tej pracy wiec psychicznie jestem nią zmeczona./ ale jak siedze w domu to juiz mi się nie chce ładnie wyglądać, myć codziennie tez mi się nie chce(np tydzień temu w sobote w ogóle ise nie myłam) bo nigdzie nie wychdoziłam. tak to codziennie prysznic co n ajmniej 1 albo 2 dziennie zazwyczaj przed praca i wieczorem, ale tak w weekend jak nigdzie nie wychodzę to mi sie nic nuie chce sama nie weim dziwne to:/ tyle ze ja nie mam męża chłopaka w tym momencie tez nie:)