Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maczo nie z tej ziemi

Prawdziwe kobiety-tak powinny wygladac

Polecane posty

kilka przykladow pieknych polskich kobiet, no kafeteriuszki wezcie sobie to do serca i idzcie do fryzjera i kosmrtyczki zeby wygladac jakos przyzwoicie. http://www.zeberka.pl/img/z/641.jpg http://c.wrzuta.pl/wi14768/3cd6a7c900063dc5451ec383/0/38 http://i.wp.pl/a/f/film/033/41/95/0229541.jpg http://img.interia.pl/kobieta/nimg/r/0/Anna_Przybylska_Jednak_3630608.jpg

co jest slicznotki buhahaha

Gość Treść żołądkowa
i że niby dla ciebie mamy się tak pindżyć? :D:D:D hahaha.

Gość przegrałem swoje życie__
co to za jakieś telewizyjne kurrrwwiszony ? :O po drodze do sklepu codziennie mijam parę babeczek, które są o wiele atrakcyjniejsze :O🖐️

pisze to w imieniu 95% mezczyzn naszego kraju. Nie lubimy patrzec na zaniedbane pasztety

Same ciemnowłose :p Przybylska jest śliczna, ale ona ma piękne rysy twarzy - na to nie pomoże kosmetyczka:p

Gość Treść żołądkowa
to nie patrz! :D

ciezko znalezc ladne blondynki :O

Gość kokaakoka
ale ona nie jest polka :O

powiem szczerze ze przybylska to mi sie cholernie podoba :classic_cool: włodarczyk tez niczego sobie:D dereszowska jest ladna czasami, czasami oblesna :P ta m jak milosc dla mnie jest bucem :D a herbus przypomina mi elfa :D przybylska ❤️

Zagraniczne mnie nie obchodza, mieszkam w polsce i chce patrzec na ladne i zadbane lachony

Gość dzisiaj jego urodziny
Ni chuja nie będę farbować włosów na kolor gówna bo jakiś niedojebany kurdupel na kafe tak napisał BUHAHAHAHAHAHHAHA

Gość wszystkie takie same
zadnej blodnynki, szatynki, rudej:o ok, rozumiem taki masz gust. ale jesli piszesz, ze wypowiadasz sie w mieniu 95% polskich mezczyzn, to wypadaloby dac przyklady, z ktorymi zgodzi sie te 95%:o

racja autorze - nasze polki to nawet syfów na g ębie rano nie zatuszują tylko broda w zmechacony polarek, dzinsiki i buty ala adidas za trzydzieści zł. i tak paradują do pracy

racja autorze - nasze polki to nawet syfów na g ębie rano nie zatuszują tylko broda w zmechacony polarek, dzinsiki i buty ala adidas za trzydzieści zł. i tak paradują do pracy

dresiaż :D:D Ja tam o siebie dbam, cienia pod oczami nie widać:D syfków nie mam , nie swieci mi się ryjek ladnie uczesana schludnie ubrana.. nie lubie takich a' la kobiet .. takich jsak mowisz, polarek, nawet czasem wlosy tylk ozepną nie czeszą i fruu na miasto :D

Gość hftydrtd6trdrt
kazdy wyglada tak jak ma ochote! ja jestem gruba ii dobrze mi z tym;D mam nadzieje ze psuje ci wrazenia estetyczne;)

Chyba po raz pierwszy mogę się zgodzić, że wszystkie wymienione przez autora są atrakcyjne, zadbana i niewiele podrasowane.

Gość zdesperowana to idiotka