Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stylstar

po dlugich staraniach nareszcie ciąża! Szczęśliwa przyszła mama ! zapraszam

Polecane posty

Gość stylstar

Witam ! jestem tu pierwszy raz , czytalam wcześniej te strony bylam w trakcie starań . No i udało się zrobilam test dwie kreski super!!!! A było naprawde ciężko już się nawet poddałam kłutnie z mężem nasilały się wariowałam . Chętnie odpowiem na pytania głowa do góry dla starających

Gość Gratuluję
:) Zdrowia dla Ciebie i maluszka Jak długo sie starałaś?

Gość stylstar
1,5 roku dwa poronienia no i masa cykli w których nawet nie zwszłam szukałam dziury w całym dla cego przestałam myśleć poddałam się i niemogę się nacieszyć czuje się wspaniale tak się ciesze

Gość stylstar
tak bardzo się cieszę dziękuje dziewczyny . Wiem że to ciężka sytuacja oczekiwać na upragnione maleństwo Ale proszę starające SPOKUJ to najwarzniejsze nieraz psychika nasz mózg daje górę. Więc cierpliwość .

Gość Gratuluję
No ja się staram juz 1,5 roku i nic... ale nie trace nadziei ;)

piszesz, ze mialas juz dwa poronienia, w ktorym tyg one byly??? powiem tak, ja bym sie na twoim miejscu az tak bardzo nie cieszyla, bo dwie kreski to jeszcze dluga droga do spotkania z dzidziusiem. W twoim wyoadku to bym sie tak cieszyla po porodzie a nie po zobaczeniu 2 kresek na tescie! skad wiesz ze znow nie poronisz?

Gość stylstar
pozwul się nacieszyć nie bąć taka ! ! Ja jestem dobrej myśli

Gość :OOOOOOOOOOOOOO
o ja pierdole....nie BĄĆ???????????????????????\ ile ty tępa strzało masz lat??? 15???? szkołe specjalna dla debili skonczylas??????????????????????

Gość stylstar
DO GRATULUJE pierwsze poronienie miałam w tamtym roku w czerwcu w 8 tyg. następne tego roku w lipcu 5tyg. Ledwo zrobiłam test po czterech diach plamienie i szpital . Dodam że mam 8 letniego synka jest zdrowy piękny .

Gość :OOOOOOOOOOOOOO
za to matke ma głupia, tępą i brzydka......

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
stylstar kup sobie słownik, bo robisz masę błędów!!!! i ma rację jedna z dziewczyn, dwie kreski na teście jeszcze nic nie znaczą, to powinnaś wiedzieć z doświadczenia, a nie topic zakładać! i nikt tu źle nie zyczy! sama straciłam dwie ciąże i wiem, że dwie kreski to nic pewnego, zachowaj ostrożny optymizm!

Gość antyfeel
niech się cieszy , bardzo Was to boli widzę. Powodzenia autorko, duużo odpoczywaj i do lekarza, zapewne przepisze Ci duphaston będzie dobrze.

Gość kjkjkjkh
nie sadze aby to bolalo kogokolwiek wiem sama z wlasnego doswiadczenia jak to jest cieszyc sie z 2 kreseczek, a pozniej rozpaczac po stracie.. tu raczej chodzi o to aby autorka myslala trzezwo, i nie nastawiala sie psychicznie ani na najgorsze ani na najlepsze..skoro ma 2 poronienia za soba...musi byc tego jakas pczyczyna..

Gość antyfeel
no tak pewnie ma chodzić zdołowana co jeszcze gorzej odbije się na tej ciąży. przestańcie mierzyć wszystkich swoją miarą.

Gość kjkjkjkh
nie :) nie ma chodzic zdolowana, napisalam ze ma myslec trzezwo.. a nie ze ma chodzic zdolowana:) najpierw do lekarza do badania, po jakies leki na podtrzymanie, a pozniej mozna '' tanczyc'', wiem jak to jest cieszyc sie z kolejnej ciaze, ja w kolejna zaszlam dopiero po 2 latach po intensywnym leczeniu..i na poczatku ciazy bylam nastawiona pozytywnie ale nie szalalam..a zebym byla po 2 poronieniach..hmm nie pisalabym na forum i nie zakladala nowego topiku, ale ja jestem przesadna i jakos nie wyobrazam sobie przechodzenia przez depresje jeszcze raz ;)

Witam wszystkie mamusie:) Zrobilam wczoraj test i sa dwie kreski:D Nareszcie taka jestem szczesliwa:D pozdrawiam