Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pinedadelmar

Skutki uboczne przyjmowania ESTROFEM-proszę o radę!

Polecane posty

Gość pinedadelmar

Witam, w ostatnim czasie dośc intensywnie schudlam, w związku z czym całkowicie zanikł mi okres. Z problemem byłam oczywiście u ginekologa, po usg stwierdził znaczne zmniejszenie się grubości endometrium, na wywołanie krwawienia poczatkowo brałam luteine podjęzykowo, co niestety nie przynioslo ozekiwanych skutków. Po drugiej wizycie i powtórzeniu usg endometrium bez zmian, dlatego tez lekarz zapisał mi tym razem ESTROFEM w połączeniu pod koniec brania go z luteina. Jeszcze nie zaczęłam go brać, jestem zdezorientowana po przeczytaniu ulotki i przejrzeniu kilku forum...moj lęk przed utyciem i słaba psychika maja przewagę nad moim rozumem, który mówi mi że musze wziąc estradiol i w koncu wywolac krwawienie.. Jednak boję sie wystapienia szczególnie zwiększenia masy ciała (w ulotce napisane jest że jest to częste wśród kobiet wystepujące działanie niepożadane...) Czy któraś z Was przyjmowała Estrofem i mogłaby podzielić się ze mną swoimi obserwacjami nt. tego leku ??Zauważyłyście u siebie wzrost wagi?? Bardzo proszę o rady..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować