Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojciech929

Pozostanę nieszczęśliwy....

Polecane posty

Gość Wojciech929

Jeszcze jakiś czas temu myślałem,że to tylko moje czarnowidztwo ale teraz wiem,że nie spotkam nikogo z kim mókłbym ułożyć szczęśliwy związek. Wszystko rozchodzi się o to,że chciałbym spotkać uczuciową,delikatną i czułą kobietę a takich po prostu nie ma. O moim poprzednim związku myślałem,że się po prostu nie udał-był to błąd ale może właśnie takie są kobiety...

Gość Wojciech929
Tak rurka z kremem,może i tak ale ja mam pewność.

Jest dużo takich kobiet,ale zreguły takie kobiety trafiają na nieodpowiednich mężczyzn i tak jak Ty są nieszczęśliwe.Najważniejsze,żeby sie nie poddawać i w dalszym ciągu wierzyć w prawdziwą miłość.Podobnież jak sie czegoś bardzo chce to pozytywnie myśląc przyciąga sie tą rzecz do siebie.

Ja tez moglabym powiedziec tak samo, ze mam pewnosc, ze pozostane nieszczesliwa do konca zycia, ale wiem ze we mnie jest taka malutka nadzieja, ze kiedys... kto wie... Bez tej nadziei to juz bym zwariowala:)

Gość kesss
nie ma takich kobiet-spójrzcie na ulicę... Cawaniary,prostytutki i galerianki:D

"Cawaniary,prostytutki i galerianki" - zgadza sie w mlodym pokoleniu. Mysle ze kobiety po 25 roku zycia maja troche wiecej w glowie. Jak dobrze, ze w moim nastoletnim zyciu nie bylo internetu i telefonow komorkowych:)

Gość kesss
rurka z kremem:D aleś powiedziona-"więcej oleju w głowie":D Trzeba było wczoraj poczytać dyskusję o seksie grupowym:Dto byś się przekonała o tym oleju:D

Wiek nie ma tu znaczenia,większość wartości wyciąga sie z domu.Mnie wychowano w tradycyjny normalny sposób i to że nie jestem po 25 roku życia nie oznacza,że jestem gorsza

Gość jdhdsfhf
kobieta jest osobą nieustabilizowaną i erotycznie i uczuciowy wiec pewności mieć nie można:D

kesss --- jako ze mam ten olej w glowie to nie wchodze na tematy o seksie grupowym :P koniczynka1989 --- ile procent takich jak Ty, w tym wieku, jest w dzisiejszych czasach?

Gość Wojciech929
Pastafarianka reaktywacja-dziękuje za radę ale nie skorzystam.Coś cie boli w tym temacie?

Gość vetikopa
mam niestety podobnie:(

oj sa takie kobiety sa... one mowia to samo ze opiekunczych ,uczuciowych, zaradnych , meskich facetow nie ma .. hihi , a moze w zlych miejscach poznajesz te kobiety hmm... ? , zyj a jakas napewno sie znajdzie .. predzej czy pozniej