Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elizaaaaa

Wypracowanie na polski

Polecane posty

Moze tutaj mi ktos pomoze wkoncu to forum ogolne :) Mam napisac wypracowanie na odnoszac sie do cytatu : ?Nie ma piękna, jeśli w nim leży krzywda człowieka. Nie ma też prawdy, która tę krzywdę pomija Nie ma dobra, które na nią pozwala? Mam wykorzystać znajomość literatury. Juz pomnijam fakt ze bedzie do dla mnie bardoz wazna ocena ale nie jestem dobra w pisaniu wypracowan tego typu Moze po prostu pisał ktos cos podobnego keidys i byłabym wdzieczna za pomoc bo zupelnie nie wiem od czego zaczac

Poszukaj książek, na których będziesz się opierać. Najlepiej jedną z ważniejszych lektur i jakąś spoza (np rozszerzenie, nauczyciel zobaczy twój wkład pracy, ale to nie jest konieczne), we wstępie określ ogólnie temat, napisz, na jakich książkach będziesz bazować. W rozszerzeniu czyli w drugim etapie wypracowania ci nie pomogę, po prostu musisz rozwinąć temat, a w zakończeniu podsumować. Nic trudnego :)

masakra chce pisac z opowiadan borowskiego jak byl w auschwitz ale nic z tego nie wychodzi no ale nie zawracam glowy bo nikt za mnie pracy nie bedzie pisac ale dzieki za pomoc

Gość 98hh
a nie ma niczego na sciaga.pl???

Gość znalazłam w google
kilka wypowiedzi na podstawie opowiadań Borowskiego. Wrzuciłam w wyszukiwarke początek cytatu, po prostu.