Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkaaaaaaaa

wypada tak isc na poprawiny???

Polecane posty

Gość myszkaaaaaaaa

wypada isc na poprawiny w tych samych szpilkach co na weselu do tego fajne dzinsy, bluzeczka i marynarka????

szpilki mozesz załozyuc te same ale spodnie ubrałabym jakieś eleaganckie lub jakąś spódniczkę

Gość myszkaaaaaaaa
kurcze a ja nie mam takich...... ;( chce na luzie ale tez elegancko do tego jakas bransoleta makijaz bardziej sexy zeby troche luzu i klasy

Gość myszkaaaaaaaa
hehe tak tragicznie nie wyglądam zapewniam

Gość ale jednak jeansy nie pasują
na tego typu imprezę,

tzn. ja tam nie widziałam nikogo na weselu czy poprawinach w jeansach, ale możesz iść przecież każdy może iść jak chce naprawde nie masz żadnej spódniczki czy zcarnyh spodni? może jakieś ciemne jeansy lub jakies jasniejsze może białe

zresztą kiedy te wesele ? chyba możesz jeszce kupic, takie rzeczy się przydaja , na pewno nie będą na ten jeden raz

Gość myszkaaaaaaaa
dzisiaj te poprawiny, miałam nie isc... dlatego tak cuduje. ale te dzisny są ciemne z eleganckimi suwakami i bardzo ladnie podkreslają moją figure

no skoro i tak nie masz co innego ubrać wieć chyba nie masz wyjścia.. chyba ze pozyczysz od kogoś - mamy, siostry , koleżanki nie wiem czy się w tych jeansach nie bedziesz dziwnie czuła bo pewnie bedziesz jedyna.. chciaż sama nie wiem, u mnie tak nikt nie chodzi a gdzie indziej może wszyscy ;p

Gość myszkaaaaaaaa
no ale ja mam własnie tendencję do innosci w tłumie ;)

Gość myszkaaaaaaaa
a poza tym mam 18 lat młoda jestem to jeszcze nie musze sie tak babkowato ubrac co ????

no to idź w tych jeansach przecież nie wyczarujesz sobie teraz nowych spodni chociaż nie chce mi się weirzyc ze nie masz nic eleganckiego w swojej szafie ;p

babkowato? ja mam 19 lat i byłam 2 dnia w spódnicy.. inni albo mieli sukienki, spódnice lub jakieś spodnie czarne, białe czy cos takeigo a skoro masz 18 lat to jak chodzisz na apele itp. na mature chyba w jeansach tez nie pojdziesz

Gość myszkaaaaaaaa
kurrde no.. to zaloze tunike ;d