Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Regina T.

podofile wśród katechetów

Polecane posty

Gość Regina T.

nie daje mi spokoju myśl że katecheta mojego dziecka pozbawi je niewinności ... Szczególnie, że u nas biskupi chronią księży-pedofili, a państwo ich nie chce ścigać. W takich warunkach proceder pedofilii może rozkwitać. Czy wy też tak macie ? W całej Europie raz za razem łapie się zboczeńców w sutannach a u nas cisza. Wszyscy udają, że nie ma problemu, a wiadomo, że jest !

Gość fińskalaleczka
u nas ludzie tak się boją kleru że nikt pary z ust nie pisnie chćby mu dziecko całkiem rozbebeszyli

Gość fggfgfgfdgdfgfdgdfg
czy wy też tak macie? - ja pierdolę, tak - my też tak mamy.

Gość walitka
czarni maja czarne dusze

Gość Dlatego moje dziecko na
religię nie chadza , sama potrafię córce wszystko wyjaśnić , nie potrzebuję pedofilii i psycholi :O

Katecheci czy Katechetki moim zdaniem to z gruntu zboczone zawody.Ni to ksiądz ni zakonnica,którzy są jeszcze gorsi.Znam katechetkę która ma 14 letnie dziecko z księdzem ,który jest w tej chwili proboszczem.Nikt nie reaguje -wszyscy wiedzą a ta udaje świętą choć wywiała na wieś i tam udaje moralną ,proboszcz dalej naucza jak żyć wg przykazań .Chore !!!!!!

Proboszcz wygrał nawet wojnę o wyrzucenie go z biskupem ,bo to on wybudował parafię i to jego kościół.Dodam że jest stary już .

Gość palaterka
świadomość co ksiądz może bezkarnie robić bezbronnemu dzieciaczkowi paraliżuje mnie po prostu ...

Gość taki ksionc pozniej wklada
ludziom do ust komunie tymi samymi paluchami co je wkadał do pupy dziecka

Gość owce i barany
ludzie,jest XXI wiek,po co chodzicie do tych zakłamanych kościołów i do tych pazernych ,zboczonych klechów,do czego to wam jest potrzebne i jeszcze na dodatek wysyłacie tam swoje dzieci,czasem myślę,ż eto wy jesteście bardziej zboczone niż te klechy,hahaaha

Gość echu echu echu
nie daje mi spokoju myśl że katecheta mojego dziecka pozbawi je niewinności ... co?! ludzie... leczcie się

Gość ty się lecz zboczeńcu

Gość co leczcie się sama się lecz
poczytaj na erotycznym co baby z duchownymi wyprawiają :O co myślisz że te przeprosiny papieża za pedofilie w kościele katolickim to za pojedynczy przypadek był,właśnie tak jest że bierze paluchy wkłada w jakąś peezde albo dupsko a później za hostie i wiernemu w paszczu:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość demony ludowe
co ksieza z kobietami wyrabiaja tak miało być hahahhahah

Gość całkowicie czarny kot
Ale wam się ludzie nudzi. Oglądnijcie Familiade czy coś.

Gość ciebie chyba jebło .....
no dobra księża też :D ale jest taki rodzaj bab co i na pal wlezie gdyby tylko nastawić to i księdzu pod suknie wpełznie:D

Gość rozyna
kler to mizogyniczny paternalistyczny seksistowski naród podupczeńców mentalno - seksualnych. To zboczenie które powinno sie leczyć orgiastycznymi injekcjami docipnymi.

Gość kler to zboczki
choć podobno zboczków nie ma

Gość Jak mi rodzice zablokowali
Co za durny temat.

Gość Kalafonia Ole
a co jest niedobrego w monitorowaniu zboczeńców dziecięcych ? Szczególnie jesli idzie o środowiska niosące szczególne zagrożenia ...

Gość temat jest świetny
nienawidzę kretynów którzy nauczają w naszych szkołach,parę lat temu dzieciak przyszedł z płaczem do domy/7latek/ bo ksiądz mu powiedział że jest dzieckiem szatana zasalutował jak niemiec na przerwie:O poszłam z taką gębą do szkoły że dyrektorka do dzisiaj jak mnie spotyka to o tym wspomina;) ważne jest to żeby rodzice nie byli obojętni na to co mówią dzieci i w porę reagowali:)

Gość całkowicie czarny kot
wspomina, wspomnia - bo nikt zdrowy nie łazi z gębą i wrzaskiem tylko jak cywilizowany człowiek dyskutuje i w ten sposob rozwiazuje problemy... a potem sie ludzie dziwia, ze dzieci sa agresywne... nic dziwnego, jak widza w domu, ze sprawy mozna zalatwic wrzaskiem

Gość VirydiANKKA
polski lud ciemny boi sie kleru katolickiego i ma go za jakichś pół-bogów czy świętych. Dlatego każda prawda o brudnych sprawkach kleru peszy go i przeraża. My liberalni musimy szerzyć prawdę o rzeczywistościu kościoła polskiego. Szczególnie, że politycy boją sie to robić.

Gość Finnka prawdziwa
kler polski jest zacofany i prymitywmny i tylko ostrą reakcja mozna wymusić na nim jak powinien sie zachowywać. Ciemnota klerykalna ma korzenie w wieku XIX i w wieku XXI jest nie do zaakceptowania. Wpuszczenie katechetów do szkół to jak wpuszczenie gnomów do świata elfów. To był błąd obozu postsolidarnosciowego. Kler nalezało trzymać w ich katakumbach i jaskiniach. Teraz tylko smrodzą i gwałcą.

Gość temat jest świetny
kot idź skorzystaj z kuwety bo chyba cię ciśnie:P ja nie krzyczałam przecież tylko ostrymi słowami powiedziałam co o tym myślę ,najważniejsze że ksiądz przeprosił moje dziecko :)

Gość temat jest świetny
tak jest Finnka:D

Gość postsolidaruchy chronią
klechów i ich ciemne sprawy. Postkomuniści wygrażają Kościołowi ale sie go boja ruszyć. Dziewczyny, tylko nowa Lewica z kręgu Krytyki Politycznej może cos zmienić: http://www.krytykapolityczna.pl To portal ludzi młodych, wrażliwych i myślących !

Gość Osoby zgwałcone przez kler
katolicki powinny się zjednoczyć i nie powinny bać się publicznie o tym mówić !!!