Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Regina T.

podofile wśród katechetów

Polecane posty

Gość Osoby zgwałcone przez kler
oraz matki zgwałconych dzicie powiiny walczyć o ukaranie pedofili w sutannach. Wbrew Kościołowi i wbrew obozowi postsolidarnościowemu. W demokracji warto walczyć ze złem !!!!

Gość Osoby zgwałcone przez kler
oczywiście, powinno być: zgwałconych dzieci

Gość Zawsze Osobna
pytam, jak to jest, że we wszystkich cywilizowanych krajach ściga sie kościelnych pedofili a w Polsce nie ?!!

Gość rycholski
Polska to ostoja kleru przedpotopowego, to raj dla pogrobowców kontrreformacji, to schronislko dla kleru pedofilnego.

Wielu zboczeńców jest wśród zielonoświątkowców - to z zasady chorzy umysłowo ludzie. Bo znam kobietę zielonoświątkową, która wstawiła do netu zdjęcia swojej gołej córki z komentarzem, że co od niej pochodzi jest piękne!!! :O A stuknij się w łeb ty sekciaro zwariowana, oby cię gęś kopnęła, a przdtem na ciebie nasrała! :O

Księża katoliccy nie są pedofilami, odbiło wam czy co? :O :O To dobrzy ludzie, pomagają bliźnim, uczą nas o Bogu... A katechetki są lepsze i inteligentniejsze niż zwykłe nauczycielki - wiem, bo sama znam jedną :) :O Pogięło was czy co? A we łby się stuknijcie. :O

No i ta kobieta, któa wstawila do netu zdjęcie swojej gołej córki na zebraniach zboru klęka i buch! wali głową w ziemię na znak, że tak zapamiętale się modli. I od tego walenia w podlogę mózg jej się uszkodził, stała się agresywna i kłamliwa jak sama diabeł :O :O A te jej modlitwy to na pokaz, utopiłaby bliźniego w łyżce wody.

och znowu sie pomyliłam zapomniałam jak ten ksiądz co mi splunąl w oko chciał wlozyc rękę mojemu dziecku w pieluche że niby sprawdza czy nie mam mokro

zreszta wole katechetki bo one nie pluja w oczy jak ten moj ksiądz co mi ostatnio napluł i co to będzie z moim dzieckiem jak bedzie starsze założe mu pas cnoty jak pójdzie do księdza

A to co za jedna ta dostojna jania :O Już ją nie pierwszy raz dzisiaj widzę, to kolejny pomysł kamelii, która tworzy niby to śmieszne podszywy :O Ale czego się spodziewać po osobie, która na forum werbuje do sekty i wstawia do netu zdjęcia gołej córki. I jeszcze wali łbem w posadzkę w swojej sekcie. Widziałam zdjęcia tej sekty B. Czyste wariactwo.

Gość policja powinna przyglądnąć
się polskim książom i lekarze też bo dziwni są jacyś. Ni to pedzie, ni to macho ... takie jakieś zapętlone umysłowo i emockonalnie hybrydy semi-ludzkie.

Gość do pokutnicy janii
zgadzam sie z Tobą co wam moze zrobic katechetka ? postawcie sobie pytanie jaką krzywde moze wam zrobic osoba należąca do sekty poprzez pranie mózgu czytam tutaj topy o zielonoświątkowcach którzy wysmiewają księży i wiare Koscioła katolickiego , żal co pranie mózgu robi z ludzmi

Co do lekarzy to się zgadzam, że dziwni jacyś są, zero w nich wspólczucia, a pielęgniarki? To już w ogóle dno. Tylko na prezenty lecą - wystarczy wyjąć z torby bombonierkę albo kawę, a już kręcą się wokól pacjenta jak szarańcza. Kawy nie ma - pielęgniarki też nie ma, choćby pacjent zwijał się z bólu. :O

Gość rybak z bagien.
pedofile to przeważnie pedały

jak bylam walnieta w główke bo spadłam z ksiedza to dałam lekarzowi bombonierke czekoladek czekoladopodobnych i dlatego mam paranoje do dnia dzisiejszego jakieś omamy wzrokowe i wszedzie widze że ktos mnie :-(

już zaczełam pokutować bo wiele złego wyrządziłam i dupska nie umyłam więc katecheta poczuje jutro smród jak sie bedzie do mnie dobierał wole się mu sama oddac jak mam mi dziecko molestować

Brawo Janka !!! Dałaś popis że hej !!!! Oczywiściw z tymi bombonierkami to pijesz do mnie nie???? Niestety moja droga księża nie są święci jak by ci się wydawałao !! Wielu z nich korzysta z burdeli ,często i gęsto.Mają kochanki .lecz ja im tego nie mam za złe bo celibat powinien być zniesiony .Za to katechetka to dla mnie mało ambitna osoba co to udaje nie wiadomo kogo,wielką nauczycielkę bo nauczyła się kilku modlitw i wersetów.To żadna nauczycielka to zwykła baba niewykształcona,katechetką każda może być !!!! Nie każda dobrą tak jak ty co cię że szkoły wywalili :)

Jak dal mnie sekciarą katolicką to jesteś ty JANINA ,wielką zakłamaną katoliczką sekciarą i przyjmij to do wiadomości KAMELII DO PIĘT NIE DORASTASZ !!!!!!!!

Gość co za judasze
przestancie sie wreszcie czepiac kosciola !!!! czepcie sie tramwaju :)

Gość ja bym sie bał
ale świadków jehowy tam jest prawdziwa wylęgarnia pedofil nawet jakson był świadkiem jehowy