Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

że jak ?

depilator ?

Polecane posty

hey 🖐️ wiem, ze były już takie tematy, ale chciałabym mieć trochę świeższe informacje :). jaki depilator jest według was najlepszy ? i jak on się ma do depilacji nóg, a zarazem do miejsc intymnych ? w ogóle jakie macie nastawienie do tego "urządzenia" ? wolicie maszynki, wosk, plastry itp. ? od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem depilatora firmy Braun, podobno jest to najlepsza firma.. na razie zadowalałam się maszynkami, były przeróżne i różne jakościowo :O. a co z depilacja miejsc intymnych ? stawiacie na depilator, czy na coś innego ? jakie "wrażenia" ? można się przyzwyczaić ? boli ? po jakimś czasie ból jest mniejszy ? wiem, wiem. głupi temat :P. jednak wolę zapoznać się z opiniami innych. z góry dziękuję :).

Gość cytrynka ;)
Depilator przez pierwsze kilka zastosowan cholernie boli ;/

Gość polonistkaaaaaaaaaaaa
myślałam, że depilator rozwiąże "sprawę" z goleniem przynajmniej na kilka tyg. Kupiłam więc Philipsa za dość konkretną kasę i niestety zawiodłam się mocno... :( Nie wyrywa wszystkich włosków, boli przy depilacji, nie ma po tej czynności uczucia gładkich nóg (na co najbardziej liczyłam), włoski wrastają (ale peeling i po sprawie, więc to nie jest problem). No i mój nowy depilator leży sobie w szafie a ja używam maszynki do golenia z dużym powodzeniem :) PS depilator skreśl od razu jeśli masz problem z pękającymi naczynkami... :( Pozdrawiam i dobrej nocy życzę :)

Gość cytrynka ;)
Noo wyobraz sobie wyrywanie wloskow kilkanasie naraz ;) Potem wloski staja sie slabe i golenie jest przyjemniejsze a najwieksza zaleta jest to ze nozki masz gladziutkie i nie misisz ich tak czesto golic ;D.

Gość cytrynka ;)
Ja osobiście nie wyobrazam wrocic do maszynki, wiec zdania sa podzilone :)