Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulka23:(

Ktoś chce zniszczyć mój związek :(

Polecane posty

A może winowajca. W sumie to jest koleś który się za mną ugania od jakiegoś czasu ale skąd by miał jego nr. Heh Detektywi by pomogli :D

Gość piszecie glupotyyy
ludzie są podli:( nie można takich rzeczy robić. Wcale się nie dziwie Twojemu facetowi, że się wkurzył. Ja też bym się pewnie wkurzyła, gdyby mój facet miał takie sytuacje. Ludziom się nie ufa do końca w dzisiejszych czasach. Daj znać jak poszło i powodzenia życzę:)

Gość podlosc ludzka
nie zna granic. Mialm podobnie, najpierw ja dostałm smsa z netu, zebym sie bawił z nim poki moge, a to nie potrwa dlugo. Zignorowal to i nawet mu nie powiedzialam. Pozniej za jakiś (jak sie pozniej okazalo) On dostał smsa, ze spedzialm nocke z naszym wspolnym znajomym. Po jakims czasie faktycznie zerwalismy, zzupelnie innych powodow. Kiedy po paru miesiacach zaczelismy sie spotykac ponownie, powiedzial mi o tym smsie. Byłam w szoku. zaczelismy analizowac znajomych, mamy podejrzenie. niesty tylko podejrzenie. W takich intrygach głownie lubuja sie kobiety. Przeanalizuj kolezanki i wspolne znajome. Ja odnislam wrazenie, ze jedna ze znajomych bardzo byla zainteresowana faktem naszego zerwania itp. Dalam jej do zrozumiena wyraźnie, ze ktos , kobieta i wiem ktora, musi byc totalnym zerem, zeby takie numery robic. Od kiedy jestesmy znow razem zamilkla i nas unika. Potwierdzilo to tylko podejrzenie. Trzeba dokladnie pzreanalizowac relacje, zachowania znajomych. Moze uda sie wam dosjc do tej osoby.

Gość brawka dla Ciebie
Nie sądzę, żeby podejrzewał drugi nr tel. - a jeśliby nawet wysuwał taki argument, to przecież sms przyszedł na Twój jedyny nyumer, ten, który on zna. I z tego też numeru dzwonił po wyjaśnienia do rzekomego "kochanka", który odebrano bez zdziwienia. Mam nadzieję, że uda Ci się wszystko wyjaśnić. Jedyne, co możesz zrobić, to wyłożyć wszystkie karty na stół, żeby widział, że nie masz absolutnie nic do ukrycia.

Gość autorko daj znać
co i jak?

Gość L.H.O.O.Q
tez jestem ciekawa :) swoją drogą, nieźle ktoś to ukartował. zobaczcie jak łatwo zniszczyć szczęśliwy związek.

Gość zadzwoniłabym do tego
niby kochanka i powiedziała ze zgłaszasz sprawę na policję o nękanie, myślę że da mu to do myślenia, a rozmowę najlepiej nagrywaj

Gość sloneczko na niebie
Hej dziewczyno jak masz telefon na abonament to wyciagnij bilingi i pokaż swojemu facetowi że nigdy z żadnym obcym numerem nie rozmawiałaś to zawsze jakis dowód

Gość fdgsafsaf
No i jak Kasiulka? Wyjaśniło się coś?

Gość Kup drugi numer aparatu i
niech przyjaciolka wysle Tobie z niego sms "Twoj Facet Cie zdradza!!!". A jemu z tego samego nru "To jak kochanie, widzimy sie dzis?" A pozniej z tego samego nru do niego "kochanie jak prosiles wyslalam z innego telefonu namietnego smsa do Twojej dziewczyny, wiem, ze juz zrobiles jej awanture ze chcesz sie rozstac - bez przeszkod mozemybyc razem!

Gość kiedyś,kiedyśvvvvv
mój związek 5 lat temu rozpadł się właśnie przez tajemnicze sms-y, meile, pewni ,,dobrzy,, ludzie nagminnie nagabywali na mojego eks, czego ten nie mógł znieść no i wiecie sami. Ja nie rozumie, po co i dlaczego to ludzie robią. I tak samo, że niby zdradzałam go...ach, szkoda gadać.

Gość a mi się wydaje
że w tym maczal palce twój facet. Nie odchodzi się z długoletniego związku po 1 czy 2 sms-ach bez wyjaśnienia. Dziwny ten twoj. zezłościł się i już go nie ma. Coś to za bardzo naciągane

Gość nimfamorska
Solidny związek, w którym jest zaufanie i miłość nie może rozpaść się po 2 tego typu smsach. Chyba że facet czekał na pretekst, albo ma coś z nerwami, albo sam nakręcił całą tę akcję.

Gość DWA SMSY
ZDRADY NIE CZYNIA koles niech wyluzuje a ty pokaz te bilingi takie proste a trudno wpasc

Gość autorko
jesli ten ktos nazywa cie kochaniem,pyta kiedy sie spotkacie sprobuj w obecnosci chlopaka umowic sie z tym 'nieznajomym'. podstawiony sie zawinie.zacznie sie wykrecac. jesli nie,niech twoj facet obserwuje miejsce spotkania ;P

Gość hymka
_---------> Kasiulka23 Nie no kasiulka mistrzostwo swiata. Powiem tak. Tłumaczyłas nie wierzył odejdz moze uwierzy. Jak nie to trudno.

Gość hymka
Nie no kasiula wiem ze sie złoscisz i wogole ale własnie to miał ten ktos na celu. Rozzłoscic was i byc moze skłucic. Niesamowie hahahahha poprostu mistrzostwo swiata. Z patologi czas sie smiac :P P.S powiedzcie wszytskim ze sie rozstaliscie. Odczekaj troche i obseruj. Moze sie jakis albo jakas wyłoni.

Gość hymka
Ale jednak pierwsza mysl najlepsza.... Tłumaczyłas nie wierzył odejdz moze uwierzy.

Gość ale sie genialna szykuje
kafenowela. znalazłam stringi w samochodzie, laska z lotniska, przeciez to ciagle ta sama osoba pisze, w ten sam sposob buduje napięcie :D

Gość hymka
ohhhh a ja juz myslałam ze to naprawde :( Popsułes mi zabawe :/

Gość z bilingami dobry pomysł
i jeszcze dodaj że jak chce to możecie razem iść na policje i to zgłosić. Przecież byś nie donosiła i nie targała kochanka po komisariatach gdyby to była prawda

Witam kochani! Przepraszam że tak długo nie pisałam, ale w moim życiu się tyle ostatnio działo, że nawet nie zdajecie sobie sprawy. Ale tak po krótce, po wielu przejściach, miesięcznym rozstaniu, znowu jesteśmy razem. A prawda wychodzi na jaw. jak sie okazało moja pseudo przyjaciółka była w to zamieszana. Tylko że ona ma swojego faceta co najlepsze, ale po prostu jest wredną suką i chciała mi rozwealić związek, bo w sumie jej można nazwać patologicznym. A wyszło zupelnie przypadkiem. zaczęła pisać z ukrytego profilu na nk, a że moj facet zna zajebistego informatyka to po adresie ip, moich gg kontaktach doszliśmy do winowajcy. do niej się nie odzywam, awanturę ostrą miała, aż zzieleniała jak jej wszystko wygarnęłam. A nas juz chyba nikt nie bedzie w stanie skłócić, chociaz długo miałam do niego o to żal i jeszcze troche mi zostało

Gość i co i co?????????....
zeszliście się z jego inicjatywy czy Twojej? Przeprosił cię?

Gość Helemiko
TO Mafia czarnego fiuta , nie Dacie Rady wypierdo.... Do reszty, tylko sie nie kuccie.