Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaD.Krakow

Maz mnie zaniedbuje, a jestem w ciazy.

Polecane posty

Gość AniaD.Krakow

Poznalismy sie dwa lata temu - ja zadbana , robiaca kariere. Wszystko poszlo szybko. Zmienilam dla Niego miasto. i wszystko wzielo w leb Na chwile obecna jestem juz w 8mym mies ciazy, siedze w domu,zwolnienie ( skracajaca sie szyjka m.) stalam sie kura domowa, teraz On sie rozwija, dba o siebie. Moze kogos ma*?

Gość matacz ,,,...
przyjdzie i pora na ciebie !

Gość AniaD.Krakow
ale on przestal zwracac na mnie uwage

Gość matacz ,,,...
a ty na niego zwracałas ??

Gość AniaD.Krakow
tak a tera jestem w ciazy , a On ma mnie w dupie

Gość matacz ,,,...
pewnie jestes gruba i nieatrakcyjna , wiec co sie dziwisz ? ty bys zwracała na niego uwagę jak by miał bebech i wazył o 30 kg wiecej ?

Gość AniaD.Krakow
62 kg i 169 cm to chyba w porzadku jest?

Gość matacz ,,,...
jak na ciąze tak , ale bez niej powinnas wazyc max 53 kg

matacz ,,,... brak słów..dla ciebie kobieta to ma wyglądać jak Hak.???? Myślę ze szybko wszystko się potoczyło u was...mieszkacie razem zaraz ciąża..mmhhh Przerosło Faceta... Rozmowa...tylko tyle mogę ci poradzić..

matacz ,,,... brak słów..dla ciebie kobieta to ma wyglądać jak Hak.???? Myślę ze szybko wszystko się potoczyło u was...mieszkacie razem zaraz ciąża..mmhhh Przerosło Faceta... Rozmowa...tylko tyle mogę ci poradzić..

Gość matacz ,,,...
Zaraz ... wiekszosc lubi takie , a waga taka jaką podalem z wieszakiem nie ma nic wspólnego , gdybym napisał 43 to tak , jednak podalem 53 max i wtedy kobieta wyglada bynajmniej dla mnie najatrakcyjniej , ale rozne gusta , grubasów nie lubię , pączków nie za bardzo .

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
beznadziejny jesteś matacz, a ja ważę 110kg :):D i mam to w dupie :D:P leje na takich buraków jak ty :)

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
pewnie, że 53kg to chodzące skóry i kości, bleeeeeeee nic z kobiety atrakcyjnej :)

Matacz---> Ciekawe jak ty się prezentujesz, jak twoja waga i ogólny wygląd;)? Po 36 roku życia faceci lubią tyć nabrać brzuszka a po 40 tce to już i inne sprawy inaczej wyglądają podczas gdy kobieta właśnie wtedy dojrzewa do pełni tych atrakcji, ciekawe jak to będzie u ciebie wyglądało;). Łatwo stawiać wymagania ale pamiętaj że przyjdzie i czas na ciebie :) i wtedy i ty będziesz się zastanwiał czy żona jeszcze na ciebie "leci" czy też kłamie żeby nie zrobić ci przykrośći:)

Do autorki: Nie przejmuj się , odbijesz to sobie:). Jak tylko urodzisz to skupisz się na maluszku i wtedy nie będzie cię obchodziło czy luby ma ochotę na seks czy nie i czy poświęca ci odpowiednio dużo czasu bo i tak najważniejsze wtedy będzie dla ciebie nowonarodzone dziecko a jak już dojdziesz do siebie, maluch podrośnie a ty powrócisz do dawnej formy (a powrócisz na pewno) to wtedy ty będziesz inwestować w siebie czas i dbać o wszelkie detale;) a mąż posiedzi trochę z maluchem:)

Gość oj Julia.......
Kolejna co się nudzi w domu...... Powiem tak: przyzwyczajaj się, bo potem będzie tak samo, tylko do tego dojdą: zmęczenie, ból krocza, niewyspanie i do tego płaczące malutkie dziecko, którego nie oderwiesz od cyca. Na twojej głowie będzie cały dom, malutki niemowlaczek, ty ciągle sama(to znaczy tak ci się bedzie wydawało), mąż ciagle zmeczony i jeszcze będzie chciał sexu, ty bedziesz padać na nos, od się będzie obrażać, że jego żona to zrzędząca kwoka i jeszcze mu d....nie daje i kłótnia gotowa. Odpoczywaj teraz dużo, miło spędzaj czas, nie przejmuj się drobiazgami, bo....potem będzie gorzej! :)

Gość AniaD.Krakow
ale mam kochana kochanka takze dobrze jest

Gość swerrr
to co za kochanek jak rabie babe w ciąży, chyba z rynsztoku

Gość e-w-e27
moze teraz jest jego czas?? moze ma okazje aby sie rozwijac, chcesz mu podciac skrzydla?? zwiazek powinien opierac sie na kompromisie..jak Ty robilas kariere to bylo ok, ale jak on zaczal sie rozwijac to juz jest be??? do matacza wez idz sie walnij w leb..kobieta w ciazy nie wiadomo jak gruba jest kobieta w ciazy!! i dla wlasnego meza zawsze bedzie atrakcyjna, nosi w sobie jego dziecko..widac ze jestes facetem ktory nigdy mial zony w ciazy..do autorki, wszystko wroci do normy, a jak na swiat przyjdzie dziecko to gwarantuje ze wszystko sie zmieni, a wasze zycie bedzie skupione na dzieciaczku,

Gość no ja jjuz sama
mmmmmmm