Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rmx

ona jest jakaś dziwna

Polecane posty

Gość Rmx

Słuchajcie mam taki problem: od 3 tygodni jestem z dziewczyna kiedyś się przyjaźniliśmy no a teraz jesteśmy parą. Wcześniej chciała być ze mną później ja z nią ale ona była z kim innym po pół roku się rozeszli i nie widzieliśmy się przez dwa miesiące ja z nie utrzymywałem kontaktu ona tam od czasu do czasu napisała z pytaniem czy o niej myślę i czy tęsknie. Jak wróciła zaproponowała mi spotkanie zgodziłem się no i się zobaczyliśmy pogadaliśmy powspominaliśmy stare czasy. Nasunęła się gatka o nas że by chciała się ze mną po spotykać częściej mowie sobie ok czemu nie. Od tamtej pory zaczęła mi pisać słodkie smsy typu kochanie skarbie itd. tęsknie kiedy się zobaczymy itp.. Napisała też że chce się spotkać możliwie jak najszybciej bo chce mi coś powiedzieć oznajmiła że mnie kocha i chce ze mną być. I właśnie od tej pory jesteśmy razem ale od jakiś 2 tygodni od rozmowy że ona się obawia że nam się nie ułoży jest inna. Nie ma już tych smsów ciepłych jest jakby nie obecna jak się spotykamy. Nie wiem co jej jest moze Wy wiecie pomóżcie mi bo jej nie rozumiem.

Gość monysiaks
nienormalna, rzuc ją

Gość Rmx
tylko że ją bardzo mocno kocham

Gość matarata000,
no to musisz z niej wyciagnac o co jej biega-nie ma innej rady ,musicie powaznie porozmawiac:)

Gość Rmx
masz racje tylko szczera rozmowa może to załatwić bo naprawdę nie wiem o co jej biega nie umiem jej zrozumieć

Gość Obczaiłam
Jak dzieci...

Gość Rmx
nie chce jej stracić za nic na świecie więc jak ktoś ma jakieś rady jak zrozumieć tą kobietę z góry dzięki za pomoc

To dziwka, daj sobie spokój. Nie masz rozumu Chłopie. Przecież widzisz ze to nie ma sensu. Szkoda w to gówno wchodzić. Tego kwiatu jak pół światu. Olej ją i wcale nie odpisuj Niech zmieni majtki lepiej Larwa

Gość IOIOIOIOSDFERTGffff
Może czeka, aż Ty zaczniesz się bardziej angażować, pisać smsy itp... Albo czeka, czy spytasz co się dzieje. Ja też tak czasem mam, że np. czuję nagle, że druga strona się za mało stara... i właśnie się odsuwam i czekam czy będzie reakcja. Czy ta osoba spyta, co się dzieje. Może ona też tak ma.

Gość Delicja00
Może zbyt szybko wyznała ci miłość, nie przemyślała tego, a teraz żałuje? Może doszła do wniosku, że to było tylko zauroczenie?

Gość Baby sa glupie!!!
A moze wali sie na boku z innym facetem? Zlej ja!

Gość wiedziała, ze znowu
OIOIOIOSDFERTGffff dobrze ocenił

Gość Rmx
ona taka nie jest zeby mnie zdradzala wiem to na 100% po za tym staram sie jak moge i gestem i slowem juz sam nie wiem o co jej chodzi. Staralem sie o nia bardzo dlugo nawet jak byla z tamtym ja czekalem i prosilem zeby byla pewna jak bedzie chciala mi cos wyznac wiec jesli to zrobila to chyba jest pewna