Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałuje że w ogole zyjee

Czy ma ktoś z was konto na sympatii? pytanie głownie do kobiet

Polecane posty

czy to jest okej??? chce sobie założyc. mialam juz kilka razy ale w miedzyczasie mialam chlopaka wszyscy faceciu których tam poznałam to gnojki...ale może sprobuje kolejny raz... :(

za konto???? a nie za pisanie wiaodmosci??

Gość Docent seksuologii z PiS i PO
tam mają konta najwięksi zboczńcy, pedofile i policja! onet to portal szatana! tvn to klon tvp i polsatu trzeci.

Gość utirorrr
"za konto???? a nie za pisanie wiaodmosci?? " Ło matko, na jedno wychodzi, po co ci konto, z którego nie można pisać ??? A jakie inne portale randkowe polecacie ?

Gość utirorrr
"onet to portal szatana! tvn to klon tvp i polsatu trzeci." Niestety, muszę się z tym zgodzić.

to żescie mnie pocieszyli. ja se założe tak konto że będą do mnie mogli pisać albo zobacze ile oczek zbiorę :P

Gość tyllko oczka
mogą wysyłać wszyscy więc faceci będą wysyłać ci oczka żebyś ty do nich napisała bo im szkoda na abonament :classic_cool:

Gość only girlllll
na dopasowani.pl siedzą sami uświęceni:D toż to portal katolicki:P to może na takim się zaloguj..:D

eeee.mialam konto na sympatii i nie polecam, obecnie korzystam z portalu samotneserca.pl i w koncu jestem zadowolona, to tez moge Ci polecic, czego bys nie wybral to sympatie i mydwoje stanowczo odradzam zaraz po edarling najgorsze serwisy randkowe...;/

Gość Pesymistyczna
Polecam portal badoo.com , tam się nie płaci za wysyłanie wiadomości , jedynie za jakieś usługi ekstra (jak na nk)

wiecie co ja wole zaplacic i miec pewnosc, ze sa na portalu sami zainteresowani, a nie ludzie, ktorzy robia sobie jaja...a oplaty nie sa jakies horendalne takze mysle, ze to ma sens takze od naszej strony czyli od str. klienta...