Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSUKE

Moja córka się dziwnie zachowuje POMOCY!

Polecane posty

Gość GOSUKE

Moja córka ma 16 lat i od pewnego czasu ma chłopka z pozoru wychowany grzeczny miły ale kiedyś gdy przechodziałam koło pokoju mojej córki usłyszałam chyba jak współżyją i na drugi dzień spytałam się córki czy to prawda i powiedziała że stanowczo NIE ale kiedy podjechałąm po nią samochodem bo miałam ją odebrać z urodzin koleżanki zobaczyłam coś szokującego zobaczyłam moją córke uprawiającą seks i krzakach z jakiemś innym chłopakiem odrazu wyszłam z samochodu w domu zamkneła sie w poju i nie chciała mi ani ojcu nic wytłumaczć i nidługo później zobaczyłam ją całującą się i jesszcze innym chłopakiem w szkole śmieją się że jest puszczalska a ja mam nią coraz mniejszy kontakt zamyka się w swoim pokują na klucz albo gdzieś wychodzi pomużcie co mam zrobić i czy moje podejżenia a to że oni za to jej płacą są możliwe!

Gość dcdfvadaf
spierdalaj gowniaro.

Gość kalafior,...
marna prowokacja koteczku, odrób lekcje jutro masz sprawdzian z matematyki, a siedzisz na kafe i się nie uczysz znowu pałę dostaniesz i szlaban na komórkę UCZ SIĘ

Gość GOSUKE
to nie prowo tyle razy rozmawiałam z mężem żeby córusi spiralkę założyć, co by nie zaszła, ale z drugą córą jutro wybieram się do ginekologa ma 17 lat to jej tabletki zapisze aby nie zaszła, co ja poradzę w domu mam jeszcze trzy dziewuchy i jak tak będzie dalej to z kasą na pigułki nie wyrobię

Gość Maja mama wychowała nas
cztery i żadna z nas nie jest dziwką :O Jak w ogóle śmiesz takie wnioski wyciągać , obrzydliwe tłumaczenia :O