Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miku

Małe piersi :(

Polecane posty

Gość miku

witam,mam problem jeżeli chodzi o mój wygląd,moją twarz i co najgorsze ROZMIAR PIERSI.Są tak małe,że chłopak mówi "takie do rączki" albo "kiedy ci urosną".Moja samoocena jest bardzo niska,bo wiem,że żadnemu chłopakowi się nie spodobam, a mój mnie nawet nie akcaptuje..

Gość MARCUS
Slonce.... duzo facetów lubi male piersi.. nie sa wiszace na starosc....

Gość powiedz mu to samo
o jego fiucie :-)

Gość mozemy sie zamienic
:( jaj mam duze :(

Gość yyhy
ja jestem chuda i mam olbrzymy i wyglada jak bym sobie wypychala i wolalabym miec male.. bo male mozesz stanikami powiekszyc a duzysz nie zmniejszych .. wiec ciesz siee..

Dziewczyno nie przesadzaj!:) Ja mam duże piersi i czasami mam ich dosyć:P Pomyśl jaka to wygoda gdy nie musisz zakładać stanika, gdy gdzieś wychodzisz! Ja niestety nie mam tego luksusu:/ Poza tym chłopak, który jest z dziewczyną tylko dlatego jaki ma biust nie jest jej wart! A więc uszy i piersi do góry, nie ważne jaki rozmiar - ważne żeby były zadbane:)

nie martw się. często jes tak że te małe są ładniejsze od tych dużych. ja sama nie mam małych i czasem mi one po prostu przeszkadzają:o a na starość rzeczywiście, nie będą tak obwisłe jak te duże, więc nie przejmuj się:) a facet, który jest z dziewczyną dla piersi, nie jest jej wart:)

Gość MARCUS
widzisz MIKU... wiekszisci sie podobaja male... ja jestem wolny i lubie male... wiec jak chxcesz napisz marcuspolska@wp.pl

Gość Balansujacy na krawedzi
Takie piersi nazywam "garsciowkami". Lubie male i jedrne!

Gość miku
małe piękne? :( wątpie..małe piersi w ogóle nie działają na faceta..

Gość piotro3@o2.pl
a ja wlasnie szukam pani z malymi piersiami. a tak ciezko znalezc, poznac i wypiescic :(

Gość szybkisperdalacz
lubię duże piersi ale bez przesady ... ważniejszy jest kształt samego biustu, harmonia z resztą ciała itp. nie zawsze duży biust jest piękny i wzbudza pożądanie, to tylko jeden z elementów sexapilu miałem kiedyś kobietę ... można powiedzieć, że praktycznie bez biustu (była płaska, jak deska, jedynie niewielkie wybrzuszenie w okolicach sutków) i wcale mi to nie przeszkadzało w ogromnym podnieceniu - stał mi przy niej praktycznie bez przerwy i mogłem się kochać raz za razem :) :) była super kochanką :) brak biustu nie przesądzał o jej atrakcyjności fizycznej i odwrotnie znam parę kobiet z obfitym biustem, które nie wzbudzają we mnie najmniejszych emocji Tak więc nie łam się, bo sam biust, to nie wszystko, a wszystko bez biustu, to wcale nie chuj :) jak to kiedyś napisano :)

jezeli 1994 to rok twoich urodzin to sie nie przejmuj bo pewnie jeszcze podrosna ;) zreszta jak juz inni pisali male nie oznacza brzydkie czy aseksualne a jak chlopak ma zastrzezenia to wymien go na 'lepszy model' :D