Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .sweetycurly..09

CO SĄDZICIE O URODZIE LASECZKI ZE ZDJĘCIA? FOTO

Polecane posty

Gość pawel94333
wlosy dziwne

Gość aafisia fisia
buzia i włosy na 4

Gość aafisia fisia
ubranie na 3, mogłaby się ładniej ubierać, bo wygląda w tych ciuchach przeciętnie

krotkie nogi :/ i wlosy jakbys miala jednego wielkiego kołtuna! Twarz oceniam na 3 wlosy na 1 ( matowe zero polysku, pokudlone i ogolnie co to za fryzura...) figura na 3, a ciuchy... 2.....

Gość halogen
wypierdalaj, bo mi się rzygać chce jak cię widzę 😴

Gość kolejny raz ta sama gęs
a te brwi!! rany ile razy jeszcze bedziesz wklejac swoje fotkiii i

Gość jest szczupła opalona
ma łądne usta błekitne oczy bardzo gęrste włosy łądną biżuterie myśle, że faceci lubia takie laseczki

Z ktorej strony ona jest "laseczka" ??????????? moze jak sie wezmie za siebie i zadba troszke o wyglad to bedzie wygladala przecietnie bo kolo laseczki to ona chyba nawet nie stala nigdy... A do tego jest glupia ( daje tu zdjecie do oceniania i nadaje mu tytul " co sadzicie o urodzie LASECZKI ze zdjecia" pfff ) hehe

Gość jest szczupła opalona
wiecie co? gdyby dziewczyna miała zeza/trądzik/nadwage/orli nos- rozumiem takie komenatrze.. ale w jej przypadku? nawet nie potraficie napisac co wam sie nie poodba? zwykła zazdrośc..prawda?

Gość miszekkkk
powinna troche zadbać o siebie bo wygląda tandetnie i urody brak oceniam na 2

Gość ooooooooooohahahahaha
Juz tu ją wklejałaś, daj se siana, ale nie tego co ona ma na głowie :P)

pewnie ze moze byc gorzej ale o co ja mam byc niby zazdrosna co? O te kudłowate włosy? krotkie serdelkowate nogi? narysowane brwi? czy tandetne ciuchy? No prosze was... Nie jestem zazdrosnica potrafie powiedziec jak cos mi sie w jakiejs lasce podoba ale tutaj nie ma sie co podobac! Ok zeby nie bylo to powiem - laska jestes super bo nie masz tradziku, orlego nosa i nadwagi! WOW! :/

Znowu ty, niechlujna wieśniaro:o A propos - nie jesteś laseczką, kurwa, daleko ci do niej. Obok laseczki to ty nawet nie stałaś:o

Gość Beatkowiec
ja bym jej nie bzykał

jest wyjątkowo zaniedbana zaniedbane, suche włosy sucha skóra- zmarszczki, brak blasku brzydki kolor włosów, 'opalenizny' dłonie - brzydkie (plus papieros-okropieństwo) WORKI POD OCZAMI- JAK U 60LATKI!!! brwi-wołające o pomste do nieba makijaż-niedobrany do typu urody figura-przeciętna-taka ubita, klockowata, MOCNA ciuchy-bez wyrazu, tandetne, biżuteria z kiosku ruchu (kolczyki-rubiny) dziewczyna kojarzy mi się ze sprzątaczką, lub Panią która pilnuje toalet na dworcu PKP nie widze w niej NICZEGO ŁADNEGO. jak napisała kolezanka wyżej- to, że nie masz trądziku nie czyni cię LASKĄ. przeciwnie...MEGAN FOX ma problemy z cerą, ale nikt jej brzydulą nie nazwie, prawda?