Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiaZeStrachemNaTwarzy

POROD CC/SN ile po cc pozwolili Wam rodzic SN

Polecane posty

Gość mamusiaZeStrachemNaTwarzy
dziekuje bardzo za odpowiedzi, troszke mam rozjasniona sprawe, moze ktos jeszcze sie wypowie

słyszałam ze po cc trzeba odczekać 12 miesiecy, podobno też wtedy robią cesarkę na życzenie jesli boisz sie rodzic sn? to prawda? czy tylko jeśli szybko zajdziesz ponownie w ciąże zrobią ci kolejne cc?

Gość jak szybko zajdziesz
nie dosc, ze to niebezpieczne to jeszcze cesarka na bank czy sie boisz czy nie wola tak niz miec komplikacje sprawy w sadzie za jej nie zrobienie

Gość mamo czemu masz taki nick?
czemu sie boisz co Cie spotkalo nieprzyjemnego?

Gość ja rodzilam sn po cc
w zyciu bym nie chciala znowu cc, szybko urodzilam potem poszlam pod prysznic wymylam sie :) przyniesli mi dzidziusia, swobodnie wstajesz zamujesz sie dzieckiem a po cc kaleka jak nic..

Gość ja mmmmmmmmmmmmmm
nie każdy ma super poród SN, kuzynka nie dośc że tyłek miała porozrywany to ja xle pozszywali....była obolała przez dwa tygodnie i a ja po cc dwa dni i super się czułam :)

Gość mamadwojaczkow
mnie 2 lata temu nikt nie pytal czy chce urodzic bo skoro blizniaki i pierwszy porod to cc teraz jestem w ciazy termjn 25 miesiecy po pierwszj chcalabym urodzic ale tak mnie strasza ze sie boje 1 donosilam 39 tygodni zaczelam rodzic wodymi odeszly rozwarcie na 3 i cc moze ktos mi doradzi co mam robic termin mam na 28 luty 2014 dla mni najwazniejsze jest dobro dziecka pozdrawiam anita

Gość gość
ja rodziłam naturalnie 4 lata po cięciu i boje się cesarki jak diabła bo przeżyłam koszmar