Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja myślę, że

problem z remontem pokoju

Polecane posty

Gość a ja myślę, że

chcę zrobić pokój córce, ale nie dziecinny nie wiem jak go urządzić pokój ma 280 cm x 420 cm z oknem balkonowym myślałam o tym żeby wstawić brązową wersalkę i 2 pufy do kompletu , ławę, komodę i biurko całość w kolorze olchy, podłoga koloru wiśni a ściany na żółto co o tym myślicie ? sama nie wiem czy kupować całe meble z szafą czy tylko tą komodę ? no ale w sumie szafa bardzo jest potrzebna co o tym myślicie ?

Gość a ja myślę, że
dzięki ktoś jeszcze ?

Gość a ja myślę, że
powiem szczerze są zarąbiste :)

Gość Myślimy, że chcesz zrobić
kolejny sztampowy, nudny pokój w odcieniach brązu jakie znajdziesz w 90% polskich domów, więc specjalnie rady nie są Ci potrzebne- zajrzyj do sąsiadów, oni już mają taki :O

Gość akukuuu
faktycznie szafa będzie potrzebna

Gość ile corka ma lat
?

Gość a ja myślę, że
cały dom mam urządzony w ciepłych barwach brązu, pomarańczy żółci czerwieni więc niebieski, zielony i inne na pewno byłyby nie stosowne

Gość a ja myślę, że
15

tak, nastolatce zrób w pokoju babcine brązy - świetnie będzie się czuła to jej pokój i zrób go tak, żeby się jej podobał, bo ona będzie w nim mieszkać, nie ty no i co za bzdura, że ma do domu pasować to wy jesteście dla domu, czy dom dla was? nastolatka potrzebuje żywych, "młodych" kolorów, a nie staroświeckich brązów i brzoskwinii i jeszcze jedno - ława? po co w pokoju nastolatki ława? jej jest biurko potrzebne, a nie ława - nie będzie przyjmoweać ciotek na herbatce

Gość ile corka ma lat
to dlaczego jej sie nie zapytasz???? przeciez to jej pokoj i to ona w nim bedzie spedzal;a czas!!! a ty sie obcych ludzi na forum pytasz, jestes zayebista matka :O corke masz opozniona umyslowo? albo tak ja tylko traktujesz?? zenada :O

Gość a ja myślę, że
nie uważam żeby wymienione przeze mnie kolory były staroświeckie a niebieskiego i zielonego nigdy nie lubiłam córka też nie lubi biurko już ma i ława też jest nowa więc nie wyrzucę a chcę skomponować resztę pisałam już to nie ma być pokój dziecięcy tylko poważniejszy, bo nie będę znów robić przemeblowania za kilka lat niech się cieszy, że ma pokój, bo wiele innych dzieci może tylko o tym pomarzyć

Gość akukuuu
mi sie twój pomysł podoba

Gość 76876876
to jest rzecz gustu, i najlepiej jakby ona sama wybrala sobie kolor scian.... Ja kiedy bylam w tym wieku bardzo lubilam brazy - lubie je zreszta do dzis. Nie znosze jebliwych kolorow... Zolty to dobrry kolor na sciany rozswietla je i pomaga troche na depresje a to dobre na nasze bure zimy. W zasadzie u nas powinno urzadzac sie mieszkania podobnie jak w skandynawii

Gość akukuuu
mi też pomagają jasne żywe kolory takie ciepłe i przytulne w domu jak byłam dzieckiem mieliśmy zielone i niebieskie ściany i to mnie dobijało

Gość 76876876
Do brazowych mebli jeszcze lepiej pasuja biale sciany - ale nie kazdy to lubi. Super wygladaj tez pomaranczowe, ale w takim cieplymm odcieniu. Mi sie tez podoba bardzo jasny bezowy -pasuje do kompletnie wszystkiego. Kiedys widzialam tez bardzo ciekawy odcien gradowy - tez byl b. jasny... Nie wiem wprawdzie, czy podloga wisniowa bedzie pasowac do zoltego.

Gość a ja myślę, że
ok, ale czy biurko to nie za mało ? a jak przyjdą koleżanki i będą chciały coś zjeść i się napić to gdzie jak żadnego stolika nie będzie?

może być jakiś mały stolik, no ale nie ława, zlitujcie sie nastolatki to się raczej rosołem i schabowym nie raczą, a cola i czipsy zmieszczą sie na czymś bardziej młodzieżowym, niż ława

A tym razem zgadzam się z Ewą i potwierdzam, że Ewa daje dobre rady. Pewnie - po co dziewczynie ława, będzie gościć u siebie stare ciotki czy zramolałych dziadków? :O Myśl trochę. Co za schematyczność i banalność myślenia u ciebie, matko tej nastolatki. Polecam jeszcze ze dwa święte obrazy :)

Gość a ja myślę, że
myślę, że moja ława pasuje do tego pokoju, bo jest mała i zgrabniutka i nowoczesna

Jak przyjdą koleżanki i będą chciały zjeść to zaproś je do dużego pokoju - a co, w całym mieszkaniu nie macie stołu czy co? Jak nie macie to do kuchni zaproś :O :O Co za osoba :O

Gość a ja myślę, że
taka już jestem upierdliwa :p a powiedzcie mi co z tą szafą ? wstawić czy nie ? czy tylko sama komoda wystarczy i jakiś regał na książki ?

Gość daj spokój z ławą
niech dziewczyna decyduje o wystroju pokoju, a nie matka

Gość daj spokój z ławą
i remont robi się co kilka lat, nie mówię o wymianie mebli, ale o malowaniu, odświeżeniu pokoju

Gość a ja myślę, że
ale ta ława jaj się bardzo podoba oczywiście że o to mi chodzi malujemy co 2 lata ale jak już kupię nowe meble to chcę żeby postały dłużej