Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina66667

Jak zdobyć kogoś z kim łączy mnie tylko znajomość i sex?

Polecane posty

Gość karolina66667

znamy sie dlugo. on jest pare lat starszy ode mnie. wiem, ze mu sie podobam bo inaczej nie prosliby o spotkania i nie pisał. wiem ze jakby nie przeszkadza mu to ze uprawiam z nim sex bez zobowizan. kiedys , pare lat temu dał mi lauzje do tego bym z nim byla (wtedy juz to z nim ot tak robilam) ale wtedy mi sie nie podobal, nie chcialam. pozniej prez jakis rok czas nie odzywalismy sie do siebie ale ostatnio nasze kontakty sie wznowily. i teraz czuje ze chcialabym z nim byc. ze pokochalabym go , bardzo mnie on pociaga, jest przystojny i madry. co zrobic by go zdobyc? wiem ze wiekszosc jego oczekiwan opiera sie na sexie ale on lubi tez na mnie patrzec i rozmawiac ze mna. powiedzenie mu tego wprost odpada. nie umialabym. chce jakos stopniowo do tego doprowadzic. ale jak? ps. wyzywanie mnie od dziwek itp nie robi na mnie wrazenia gdyz takowa nie jestem. pozatym nie robi to na mnie wrazenia ;) prosze o odzew :) pozdrawiam karolina.

Karolinko, przykro mi ale zawsze już będziesz tylko pustą, głupiutką laleczką do dymanka. Jesteś bez szans na faceta, nikt nie chce puszczalskiej lafiryndy.

Gość karolina66667
up moze sa jakies szanse