Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pcos1984

10.10.2010 Początek diety !!!!!!!

Polecane posty

Umnie dzisiaj cos ciut ponad 1300 kcal, dop tego 30 minut jazdy na rowerku stacjonarnym i spacer, dzisiaj pierwszy dzień @ wiec nienajlepiej sie czuje :( Zawzieta czyli dzionek dobrze minoł :) Dwa małe racuszki CI napewno niezaszkodzą :) DOBRANOC

Czesc dziewczyny! U mnie dzisiaj lekkie zalamanie,chyba przez zla pogode i chumor.Zawsze,jak mam chandre,to sie objadam.Popelnilam grzech i zjadlam w ciagu dnia 2 male baunty,i garsc chrupek.Jestem totalnie padnieta,moja mala zabkuje i wieczorami chce sie nosic na raczkach.To powinno byc liczone jako silownia,niezly wysilek nosic 8 kg brzdaca.Uf,rak nie czuje.Milej nocy!

U mnie po weekendzie, wczoraj 2300 kcal, 1800 dzisiaj, a wiecej dlatego ze mam @ i zachcianki... Od jutra znowu trzeba sie pilnowac i rowerek. A jak tam u WAS dziewczyny ???????

Gość naatkaa
witam:) Niestety w weekend sobie popuściłam i jadłam takie rzeczy, których nie powinnam..ehh teraz mam takie wyrzuty:( w nastepny weekned wiem,że nie będę miała za bardzo czasu żeby się objadać bo mam szkołę także dam radę- tym się pocieszam hehe. Ważyłam się w piątek i w sobotę i ważę 57kg czyli 2kg mniej. Nawet nie wiecie jak się z tego ciesze:) oby było teraz tylko do przodu. Trzymam kciuki za was dziewczynki-razem zawsze raźniej jest:D:D

Cześc Dziewczyny nie pisałam przez weekendzik bo szkółke mialam ale sporo nagrzeszyłam z nerwów i wogóle bo ukradli mi portfel jak by było malo to tyle co z bankomatu kase wziełam i miałam tam dokumenty ale cóż nic nie zrobie,a od dziś znów wracam do dietki narazie wypiłam szklanke soku i zjadłam kromkę razowca z wędliną zaraz bedzie kawka a potem jogurt co do obiadu to chyba warzywa z kurczakiem.Miłego dzionka

Dzień Dobry :) Natka no w weekend ciężko jest wytrzymac jedząc zdrowo, no ale raz za jakis czas mozna sie skusić, sama zjadłam mała pizze w weekend. Natkaa gratuluje spadku 2 kilo :) Ania86 współczuje kradzież portfela :( To przykre :( I co, musz teraz wyrabiac nowe dokumenty ???? No to powodzenia dzisiaj na dietce !!!!!!! Ja po sniadanku, serek wiejski i 3 x wasa tylko.

Hej dziewczyny widzę że każda z Nas miała spadek silnej woli w weekend ja też nie zaliczam go do najlepszych,może nie zjadłam o wiele za dużo ale mieliśmy imprezkę w sobotę więc wypiłam kilka drinków a więc limit kaloryczny na pewno został przekroczony:-) Kurcze chciałabym się zważyć ale niestety nie mam wagi:-( Ale mierzyłam się i mam 3cm mniej w talii:-) Pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanego dnia.

Zawzieta, trzymaj sie ! :) Mnie dzisiaj cały dzień boli żoładek i mam zgage :( Okropność !!!!!

Hej dziewczyny,napewno przez dłuższy czas sie nie bedę odzywała ponieważ jadę dziś w nocy do Polski mam tam mnóstwo spraw do załatwienia więc nie bede miała czasu do Was zaglądać.Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki:-)

I jak tam Wam idzie dziewczynki???? U mnie przez tydzien było duzoooooo jedzonka bo swietowalismy z mezem rocznice slubu, ale na wadze tylko 600 gram wiecej wiec szybko to zbije.

Ja w sumie stoje w miejscu, waga mi sie wacha od 86,3 do 86,9 ale juz staram sie zjesc nizej i mam nadzieje ze za tydzien bedzie ciut mniej na wadze.

witam i ja się dołączę...na dietce od 2 dni :) wiem za krótko ale cóż się mówi... ważne że wogule :) zważę się we wtorek...

Gość mamnatalki
O rany dziewczyny ,gdzie jestescie? Zyjecie jeszce?