Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulka//

Wstyd mi:(

Polecane posty

Gość Lulka//

Wczoraj umówiłam sie z moim facetem u mnie, zrobiłam na kolacje spaghetti + wino i pierwszy raz został u mnie na noc. dzis musiał wstac przed 6 rano bo miał jechac odebrac swoja mame z dworca i najgorsze w tym wszystkim było to ze ja nie mialam prawie nic w lodówce i nie mialam z czego zrobic sniadania:O. tak rano sklepy pozamykane (małe miasto) a ja nie spodziewałam sie ze zostanie i nie zrobiłam porządnych zakupów, z resztą staram się oszczedzac i sama to jem byle co. no wiec wracając do tematu w lodówce mialam tylko 3 jajka i zrobiłam chleb smażony w jajku i na dodatek starczylo tylko na 4 kromki:(. Myslicie ze jestem spalona? znamy się 5 miesięcy

Gość Browarek121
!!! Puszki Piwa Do Zgarnięcia !!! Wielka promocja znanego browaru która trwa do końca października. Maksymalnie jedna osoba może zgarnąć 24 puszki piwa . Jeżeli ktoś chce zaproszenie to proszę napisać do mnie e-meila: morgan242@o2.pl

Gość trzeba było było
zrobic jejecznice

Gość lkasj
no a jak on zareagował na ten chlebek w jajku?

Uważam, że nie powinno. Myślę, że zorientował się iż nie byłaś na to za bardzo przygotowana. Nie masz się czym martwic ;)

Gość Lulka//
nijak. zjadl, ale mi bylo głupio masakra. z 3 jajek to marna jajecznica dla faceta, a chleb maczany to troche więcej dlatego zrobiłam

Gość Lulka//
ja miałam 3 jajka on ma 2 jajka razem 5 .. Jakos sie pozywilismy.

Gość oooooomamoooo
wstalas robic sniadanie przed 6???????????? mojemu męzowi nie robie wcale.no chyba ,ze mam natchnienie ale minimum o 8 rano!

Gość Lulka//
własnoręcznie urwałam mu jaja i ugotowałam mu na jajecznice

Gość Lulka//
no wstałam, bo głupio mi było wypuścic go głodnego

Gość NO ALE CO SAME
TAKIE KROMKI W JAKU I TYLE?? BEZ DODATKU??

Gość Lulka//
w dodatku on zjadł 3 kromke i ostatnia kromke kazał zapakować kromke dla mamy nie wiem czy bardziej ja mam sie wstydzic czy on

Gość Lulka//
no własnie nic więcej nie mialam. zrobiłam do tego herbatę. ja w lodówce miałam tylko te 3 jajka i jakies tam resztki co się zupełnie nie nadawaly do poczęstunku. dobrze ze poł chleba mialam

Gość lkasj
mysle ze spoko nie masz sie czym martwic, chociaz ja bym zrobila z tego jaja sadzone, a chleb osobno z maselkiem, i herbatka, zawsze to na wiecej wyglada na talerzu :)

Gość lkasj
ale jak u mnie chlopak nocowal, jak bylam na wynajmie, to tez kombinowalam ze sniadaniami, bo wiecznie nic nie mialam w lodowce, bo sama jadlam poza domem, a poza tym jem malo:)

Gość biznesłumen
to sa po prostu francuskie tosty ;) sa popularne i nie ma sie czego wstdzic :)

Gość Lulka//
mi sie własnie wydawalo ze jak zrobie te jajka osobno to wyjdzie mało.

Faceci z natury są mało kumaci, niepełno sprytni i gapowaci. Ja bym się tak Cieszył jakby mnie jakaś babeczka od czasu do czasu zrobiła coś na ciepło :(.

Gość Lulka//
nie mielismy planów ze zostanie u mnie na noc, wiec tak wypadło, gdybym wiedziała to bym zrobiła zakupy

Nie masz sie co przejmowac, najdziwniejsze , ze poprosil zebys zapakowala dla mamy ta ostatnia kromke. A czy o tobie pomyslal, co ty zjesz skoro pustki w lodowce, a sklepy zamkniete. W koncu facet tez powinien wiedziec, ze dziewczyny kasy zbyt wiele nie maja i czasami jedza ciut albo nic . Ja mysle , ze bedzie ok , ze doceni ze wstalas rano , ale zeby nie przyzwyczail sie , ze zawsze jest wszystko na gotowe , to najgorsze , bo faceci to wygodne naturki .

Gość Lulka//
to byl jakis głupi podszyw o tej kromce dla mamy, myślalam ze poznacie

Gość Lulka//
zrobiłam mu loda i nie połknęłam tylko wyplułam zawartośc do jego ust . .. Mysle ze kilka kalorii dostał i zmniejszył sie jego poziom głodu

Gość Lulka//
po wierzchu wysmarowałam ten chlebek kupą że niby wykwintny pasztet, a ten wpierniczał aż mu się uszy trzesły :D

Po pierwsze - w sumie dobrze o Tobie świadczy, że nie byłaś przygotowana na śniadanie ;) Po drugie - jeśli na początku znajomości odkryjesz wszystkie talenty (w tym także kulinarne), to czym go zaskoczysz później. Po trzecie - wyszło z korzyścią dla Twojego budżetu. Moje doświadczenie życiowe (spore) mówi mi, że wyszło lepiej, niż dobrze. Głowa do góry :))))