Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ałtor...

dlaczego kobiety mają taka małą wiedzę ogólną

Polecane posty

Gość ja jezdem mondra
"nie kłóć się z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona zdobyta tam bronią" zalecam wam wszystkim tą maksymę bowiem wasz poziom konwersacji jest żenująco niski

Gość kanajn
A ty co? Przyjaciel Rybaka z bagien? Może on sam "wszechinteligentny"- opowiedz mi coś o swojej wiedzy ogólnej- zainteresuj nas jakimś lotnym tematem, będziemy wtedy w stanie ocenić co ty sobą reprezentujesz i jaką wiedzę posiadasz...?

Gość ja jezdem mondra
wiedza nie potrzebuje poklasku :)

Gość dssjjjjjjjjj
i wszystko jasne...

Gość kanajn
Czyżby skromność, a może wiedzy brak hehehe:) ekstra W takim razie przyganiał kocioł garnkowi. Barany z baranami wykłócają się bez podstaw kto jest mądrzejszy :)

Gość monster truck
no może któraś z pań powie mi, kto to jest Lenina Crowne albo który z prądów lewicy reprezentował Kautsky albo najbliższa Ziemi gwiazda albo w którym roku wyemitowano w Polsce pierwszy sygnał telewizyjny 1936 albo kogo kochała Anna Karenina :D albo ... no dawaj Andrzejku ;)

Gość monster truck
oczywiście to było do Andrzejka i innych rybaków

Gość monster truck
ale mam fazę napisałem w którym roku :D

Gość dawaj dupy pokis mloda
a ty masz dużą wiedzę ogólną?

Gość kanajn
A może zamiast zadawać pytania, sam poszczycisz się jakąś mądrą myślą, skoro już taki jesteś przemądry:) Nie pytaj, tylko sam opowiedz rzeczy, które miały by wszystkich zaskoczysz. Zapewne zadajesz tylko te pytania na które znasz odpowiedź :) Bystry chłopak!

Gość monster truck
to mam zadawać pytania na które nie znam odpowiedzi :D :D :D to jest bardzo proste :D raczej niczym Ciebie nie zaskoczę, bo coś tak czuję, że Ty sama niczym się nie interesujesz i nudzi Cię wszystko :D

Gość kanajn
Skoro jestem znudzona Rybaku i na niczym się nie znam, to zapewne co byś nie powiedział zaskoczysz mnie niezwykle, z czego mogła bym wywnioskować, że po prostu we własnych myślach się poplątałeś, bo powiedziałeś coś dość pokrętnego :) Myslę, że wszyscy mężczyźni nie są głupi. Głupie są te istoty, które nie wyobrażają sobie życia bez upuszczania spermy 10x dziennie za pomocą ręki- nawet zwierzęta nie są takie głupie ;)

Gość monster truck
kanjan chyba coś się nam pomyliło to znaczy najpierw tobie a potem mnie się poplątało :D ja to nie rybak :D pytania kierowałem do Andrzejka, który prawdopodobnie jest autorem topicu

Gość cos jest w temacie
gdy staralismy sie o dziecko to ja prowadzilem kalendarzyk, teraz to ja jej przypominam kiedy wyciagnac/zalozyc krazek. w domu nie zrobi nic. nie naprawi kranu, nie zaprogramuje telewizora, przy samochodzie nie zrobi nic, chociaz by cos pukalo, walilo to bedzie jezdzila dopoki auto nie stanie - (dobre, ze chociaz dobre paliwo potrafi zatankowac). jest pania inzynier ale ma niewielka wiedze OGOLNA na tematy zycia codziennego. ale i tak ja kocham :)