Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Joleńkaaaa

Co to moze w końcu być?????

Polecane posty

Gość Joleńkaaaa

PRZECZYTAJCIE!!!! Wszystko zaczęło się 6 tyg po porodzie, otóż zaczęło boleć mnie podbrzusze po prawej stronie, myślałam ze to wyrostek ale okazało się że nie, dostałam skierowanie do gina. Gin myślał że to zakażenie po porodzie ale okazało się że wszystko jest w porządku,Macica skurczyła się prawidłowo, połóg zakończony prawidłowo, więc znowu kazali mi iść do chirurga ten powiedział że wyrostek to nie jest bo nie ma żadnych objawów wyrostkowych, no ale nic zostawili mnie w szpitalu i po dwóch dniach zrobili operację wyrostka. No i niestety ale okazało się że to jednak wyrostek nie jest. Brzuch boli dalej na dole po prawej stronie. Wydaje mi się że to chyba jednak jest związane coś z sprawami ginekologicznymi ponieważ zaraz po operacji dostałam okres mimo iż cały czas karmię piersią, po 4 tygodniach znowu kolejny okres. Zauważyłam również że miedzy tymi okresami czasami mam śluz podbarwiony krwią, raz bardziej a raz mniej. I wtedy też bardziej boli mnie brzuch. Nie wiem czy to nie jest czasem prawidłowe po porodzie bo to byłą moja pierwsza ciąża. Już nie wiem co mam robić. Do jakiego lekarza się udać. Bo jak byłam u gina to powiedziano że wszystko jest w porządku i nie stwierdza żadnych nieprawidłowości,a przebadana byłam dosyć dokładnie, do chirurga też nie mam po co iść bo ten powiedział że w tym miejscu gdzie mnie boli jest tylko wyrostek a ja już go mam usunięty. Co wy byście mi doradzili? Co mam robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować