Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coco-lino

Już nie potrafię sie kochać z moim chłopakiem:(

Polecane posty

Gość Józek z poczty
Ciiicha to jest całkowicie odmienna sytuacja twoja niechęć ma konkretne podstaw, wynikające z przeszłości, której nie da się łatwo wymazać a w przypadku coco-lino sprawa jest całkowicie otwarta i nie ma tego typu "sęków i wystających korzeni" , które wynikają ze zranionej duszy albo pośrednio ciała

Gość Caster
za dużo coco lino brałaś i ci się łeb zresetował! dobrze, że dopalacze pozamykali to może inni się uchronią przed takim stanem!

Gość Caster
chociaz moja zona bez coco-lino stwierdziła, że się mnie brzydziła!

Gość gość
dlaczego kobiety sa tak glupie. Barwo niszcie swoje zwiazki, dawajcie d**y "bo jestescie mlode" i musicie sie bawic. to na co wam chlopak ktorego tak kochacie a nawet nie chcecie sie kochac a to taka bliskosc. W sumie nie dziwie sie ze faceci takie oschle baby zostawiaj albo nie wytrzymoja bo ta jego "kobieta" nawet nie drgnie palcem na niego. Nawet nie wiecie jak sie czuje facet jak wlasna kobieta go non stop odpycha. zycze kazdej babie zeby ich facet poszedl do innej ktora traktuje go jak "rutynowicza" Kurna, jak widze to co piszecie ze chcecie zeby do was inaczej mowil to mnie skreca. Bez kitu kobiety... faceci wam sie nudza i to kazdej. Era rozwodow i zdrad. Jeden plus, takie tepe szmaty jak wy mozna zerznac i zostawic jak szmate. O tak lubicie