Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazjaaa

Psychiczna była kobieta, pomocy...

Polecane posty

Gość anastazjaaa

Mój aktualny mężczyzna zostawił swą byłą po3 latach chorego związku. Po to by być ze mną... Jednak po ponad roku rozstania ona wciąż do niego piszę - jakieś zwykłe codzienne rzeczy, nic wielkiego. Jednak mnie to szalenie denerwuje. Wiem, że za każdym razem jak on jej odpisuje, ona czuje nade mną przewagę. Prosiłam go by jakoś ograniczył pisanie, czy rozmowy. Odpowiedział, że nie robi nic złego, że mogę sobie poczytać... Chciałabym jej zrobić coś, by nie czuła się tak pewnie...

To Ty masz problem ze sobą, zrób coś z tym bo ta zazdrość zniszczy wasz związek. Jesteś osobą o niskim poczuciu własnej wartosci, popracuj nad tym.

Gość psychiczna? chyba nie
Była kobieta Twojego partnera nie jest wcale psychiczna. Wyobrażasz sobie być z kimś 3 lata i...byc zostawiona dla innej. Mysle,ze z czasem przestana do siebie pisac Dziwię się, ze ją nazywasz psychiczna. A jak okreslisz siebie (ta co rozwaliła związek ) i jego (ten co uważa, ze nie robi nic złego) Psychniczną była miałam ja. Mimo,ze nie rozbiłam związku (weszłam w niego kilka lat po zakonczeniu wczesniejszego) byłam systematycznie wyzywana, zastraszana. Cały ten cyrk sonczył sie gdy zebralam materiał dowodowy i byłam już gotowa zawiadomic policje. Ot tyle.

Gość ale to że jest psychiczna
to twoja opinia czy jego? i że związek był "chory"? bo do wariatki raczej nie pisałby

Gość to ty jestes psychiczna
anastazjo, chorobliwie zazdrosna i ograniczona. moze jakaś terapia?

chcesz się odegrać na niej ? to proste po prostu to olej ,nas przecież to najbardziej wkurza :)

Gość ellamozarella
>Chciałabym jej zrobić coś, by nie czuła się tak pewnie... Już jej coś takiego zrobiłaś. Rozwaliłaś jej związek. Jeszcze ci mało?

Gość powiem ci, ze
masz paskudny charakter i na pewno kiedys ty bedziesz ta opuszczona :(