Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiulka123

spuchla mi warga!!!!!! pomocy!!!

Polecane posty

Gość kassiulka123

przed chwila wstala,. spojrzalam w lustro i sie przerazilam... polowa gornej wargi jest dwa razy wieksza niz byla wczoraj!! nie mam pojecia co sie stalo... zadne uszkodzenia mechanicznego nie wchodzi w gre... moze to uczulenie? mial tak ktos z was?? za 2 godziny musze byc w pracy a wygladam jak nie wim co.... co mam zrobic zeby to szybko "zeszlo"? prosze pomozcie

Gość upupupupuupupuppupuuuu
tez tak czasem mam,zrób sobie wapno i wypij i 2 z godzinke i powinno zejsc w ciagu kilku godzin.to jakies alergiczne

Gość aa.
moze, bo to wszystko od krwi jest, od serca, nerwow itp, tak mi przynajmniej lekarz powiedzial :-)

Gość kassiulka123
mozliwe... chociaz czesto sie przezoebial ale czegos takiegob w zyciu nie mialam. mozliwe ze to reakcja alergiczna na tabletki dopochwowe? chociaz nie wiem czy to mozliwe.....

a zimno czasami Ci nie wychodzi ? mi zawsze najpierw puchnie 😭 ale mam specjalną maść, więc zimno nie wychodzi :P

Gość kassiulka123
jest ogromna. lewa strona jest DWA RAZY WIEKSZA niz byla....wzielam wapno i zrobilam sobie oklad z rumianku i czekam... oby zeszlo do tej 10 bo sie chyba zabije....

Gość co ma kosa do.....
To w końcu o którą Ci wargę chodzi ta na dole czy u góry, bo piszesz o tabletkach dopochwowych, to jakby dotyczyło warg sromowych, ale ich nie widać dla każdego, to w czym obawa.

Gość może w nocy cię coś ugryzło

Gość kassiulka123
u gory na na twarzy.... ale nic mi nie przychodzi do glowy od czego to moze byc, a wczoraj pierwszy raz stosowalam ginalgin i pomyslalam ze to moze od tego.....

Gość adam z olsztyna
Mam dokładnie to samo co koleżanka, ni stąd ni zowąd wyskoczyła mi bula na górnej wardze... Mam nadzieję, że wapno pomoże. :)

Gość ałajć
Mi właśnie teraz spuchła. Najprawdopodobniej od czekolady lindt lub zawartej w niej soi

Gość gość
Mam tak strasznie spuchnieta wargę i biorę duomox na zapalenie piersi

Gość Txcya
Dnia 11.10.2010 o 10:10, unnoticed napisał:

a czasami Cie nie przewiało ?

Co ... a xd