Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wybacze sobie

zdradzilam.........

Polecane posty

Gość nie wybacze sobie

stalo sie to gdy nie bylismy jeszcze malzenstwem....zwyczajnie bylismy ze soba jako para.... zdradzilam go,....ale nie, nie poszlismy do lozka, doszlo tylko do tego ze sie calowalismy....zadnych rak tam gdzie nie powinno byc... Po 2 msc potajemnych spotkan urwalam kontakt. Przestalam sie spotykac z tamtym. Pol roku pozniej wyszlam za maz....minelo 7 lat zaszlam w ciaze.... Maz o niczym nie wie.......gdyby wiedzial to zosatwilby mnie a tego nie chce.... ......mam straszne wyrzuty....:(

Gość wybacz sobie
Chyba juz czas wybaczyc sobie.:)

Gość nie wybacze sobie
to bylo przed slubem.....

Gość naiwne to to
och daj spokój przysiegałaś wiertnośc w trkcie ślubu dopiero

Gość wybacz sobie
Dlaczego to zrobilas ? Byla to glupota,nudy,czy zakochalas sie ?

Gość matacz ,,,...
gdzie ty tu zdrade masz ? całowac to nie grzech sam Pan bóg nam to rzekł

Gość lkjgfghjk
Mysle ze juz czas zapomniec o tym, bylo to tak dawno. Tyle czasu juz zyjesz z tymi wyrzutami.Obiecaj sobie ze nigdy wiecej. Ja na szczescie mam taki charakter ze nie zrobilabym czegos takiego, nawet pocalunek. Teraz jestem juz mezatka,ale przed moim mezem mialam 3 lata chlopaka, w pracy poznalam mojego meza, zakochalam sie,no coz zycie. Ale dopoki nie zerwalam znajomosci z tamtym chlopakiem nawet sie nie pocalowalismy,owszem spotykalismy sie,chodzilismy na spacery,ale nic wiecej. I moj obecny maz bardzo to sobie ceni.Ta lojalnosc. Nie kochalam juz tamtego chlopaka,ale chcialam byc w stosunku do Jego osoby do konca fair. Bardzo sie cieszylam ze spotkan,ale nie moglam sobie wybaczyc tego ze oszukuje tamtego chlopaka,wiec wytrzymalam niedlugo. Po ok miesiacu zerwalam znajomosc z nim. A nie ciagnelam tego ze wzgledu na siebie,ale balam sie jego reakcji.