Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość TolaOlaCola

Jego tajemnicze dzieciństwo.

Polecane posty

Gość TolaOlaCola

Jestem z moim narzeczonym T. już trzy lata i nigdy nie mówił mi o swoim ojcu. Jego rodzice nie są razem już od dawna. Jego matka to najnormalniejsza w świecie kobieta a brat i siostra jego młodsze rodzeństwo też są normalnymi wesołymi ludźmi. Jego siostra otwarcie mówi że jej rodzice się rozwiedli i nie ma z tym problemu „no takie życie powtarza. Jednak jeśli chodzi o mojego T no to jest już gorsza sprawa jest pare lat starszy niż reszta rodzeństwa i pierwszy raz temat jego ojca zaczęłam kiedy trzeba było wysłać zaproszenie na ślub. Zapytałam czy jego też zaprasza. No i zapadła cisza. Odwrócił się i nic nie mówił wkońcu stwierdził że tak. No więc jak już zaczęłam to chciałam się dowiedzieć dlaczego tak go to ruszyło kiedy o tym wspomniałam. Więc zapytałam czemu nie chce o tym mówić. Wreszcie po długich przemyśleniach powiedział że czego bym się chciała dowiedzieć że jego ojciec to alkoholik że robił awantury. Ja wiem że takich przypadków jest dużo i nigdy nie wytykałam takich rodzin ani nie mówiłam o nich źle. Różne są przypadki. Ale teraz za pare dni jedziemy z zaproszeniem do jego taty. Widać już po moim przyszłym mężu wielkie zmiany w zachowaniu. Nie wiemy czego możemy oczekiwać. Nie wiem jak się mam teraz zachować staram się go wspierać ale co jeśli dotrzemy na miejsce a on nie będzie chciał widzieć nawet swojego syna. Pewnie go nawet nie pozna w końcu minęło 10 lat. Jak mogę pocieszyć mojego T.? Nie wiem co robić. Temat jego taty powoduje że zamyka się w sobie. Zmienia temat i mówi że nie musimy o tym rozmawiać. Czy mam próbować dowiedzieć się więcej o jego dzieciństwie przed dniem 30 października w którym osobiście poznam tego tajemniczego człowieka?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować