Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sobiesam

Opowieści o duchach

Polecane posty

Gość sobiesam

Zwykle nie czytam ksiązek o duchach ale namówiono mnie na książkę Dolina szkieletów bo jest stylizowana na pamiętnik a dodatkowo można obejrzeć filmiki związane z nią. I teraz szukam opowieści o duchach. Jakie znacie? Jakie się opowiadało u Was na koloniach?

Nie przypomina sobie co było opowiadane u mnie na koloniach, ale czytałam "worek kości" Kinga. I chciało mi się krzyczeć czytając to, krzyczeć z przerażenia.

Gość sobiesam
Nie wierzę że nikt u Ciebie na koloniach nie opowiadał strasznych historii? Przecież to zwykle podstawa wieczorów na koloniach...

Pewnie każdy zna historię o facecie który wyjechał z psem do chatki w lesie? :)

Gość Splath ja nie znam
pisz!

Wyjechał facet na weekend do chatki w górach. Wziął ze sobą swojego ukochanego psa. Po drodze w radiu słyszał że uciekł z wariatkowa jakiś psychopata ale nie przejął się tym zbytnio. Wieczorem znużony zasnął na kanapie. W nocy obudziło go dziwne kapanie: kap kap kap Zawołał psa. Pies podszedł polizał go po ręce - więc facet uspokoił się i znów zasnął. Po jakimś czasie to samo: kap kap kap I znów - zawołał psa. Znów pies polizał go po dłoni i facet zasnął. Rano obudził się wszedł do łazienki. Tam zastał swojego psa powieszonego i z podciętym gardłem z którego kapała krew: kap kap kap

Gość Splath !!!!! masakra
:D

Gość zielonooka :)
ja wam powiem ze bylam ostatnio u wrozki i ona mi wywolala ducha zmarlej babci ! Kopara mi opadla ! aAle mile to bylo nic strasznego czy zlego :)

Moja mama podobno wywoływała kiedyś ducha swojej babci. Twierdzi że babcia ją poprosiła żeby więcej tego nie robiła bo zakłóca spokój w zaświatach. Kto wie? Może to prawda?:)

Gość fanfik
Mój znajomy opowiadał że kiedyś wszyscy sobie smacznie śpią a tu nagle WSZYSTKIE obrazy i obrazki w ich domu spadły. Wszystkie.