Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzannaxx

Kosmetyki OSMO do włosów

Polecane posty

Gość Marzannaxx

Chciałabym zapytać, jakie macie z nimi doświadczenia. Czy kosmetyki Osmo essence są tak dobre i dlatego używane przez fryzjerów? Mam okazje kupić je trochę taniej, toteż najpierw ciekawa byłabym opinii o nich.

Gość Poszukaj na Allegro
kosmetyków osmo poszukaj na allegro - tam mają nawet o 50% niższe ceny niż w salonach fryzjerskich :) Ja stosuję serie do włosów farbowanych (mam rude włosy) i przyznam, że kolor się trzyma o wiele dłużej niż w przypadku kosmetyków drogeryjnych. Wcześniej stosowałam też kosmetyki goldwell, również profesjonalne, ale ich cena nie jest adekwatna co do jakości :/

Gość ElizaM
Marzena ja używam te kosmetyki od kiedy je odkryłam. Są po prostu świetne na moje włosy. Dzięki nim odbudowałam moje zniszczone po farbowaniu włosy, teraz są pięknie lśniące i wyglądają zdrowo no i w końcu końcówki mi się nie rozdwajają a z tym miałam problem zawsze. Seria Deep, bo tą używam bardzo polecam.

Gość osmo :)
Od jakichś 5 miesięcy stosuje kosmetyki osmo. Zakupiłam pojemności gabinetowe, po 1000 ml i do tej pory jeszcze ich nie zużyłam, a myję włosy codziennie :) Ogólnie rzecz biorąc kosmetyki osmo są niedrogie, wydajne, ładnie pachną, silnie nawilżają i odżywiają włosy i co dla mnie ważne - nie uczulają i nie powodują łupieżu :)

Gość monisia55
jaka cena taka jakosc ..... kosmetyki Osmo szczerze odradzam , a w szczegolnosci farby , ktore szybko sie spieraja i wogole sie nie blyszcza