Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kallalla

Dla mnie spory problem...;/

Polecane posty

Gość Kallalla

sluchajcie chodzi o to ze jestem w zaawansowanej ciazy i nie mam jak ogolic sie w miejscach intymnych... wczesniej golilam tylko okolice bikini ale teraz bardzo zarosly i wystaja poza majtki. mam dzis wizyte u lekarza i okropnie sie wstydze ale niewiem co mam zrobic, z lusterkiem nie wychodzi ani nie mam kogo poprosic. jak wy sobie z tym radzicie??

Gość mnie golił mąż

Gość jedno proste
rozwiązanie. nie golić się. do lekarza nie idziesz na ocenę estetyczną, on ma w dupie czy jestes ogolona czy nie.

lekarz ma różne pacjentki i wierz mi te nieogolone to pikus np z tymi nieumytymi :) dla niego to norma :) a co do golenia to ja to robię na czuja po wcześniejszej depilacji kremem więc tylko niedobitki mi zostają :)

Gość ffffffffffdf
jestem w 8 miesiacu, i gole sie na wyczucie;] i jak gole to gole wszystko,

dzien przed cc goliłam się na wyczucie bo tylko troszkę widziałam bo nie mialam duzego brzuszka a takie nie dociagniecia to przy lusterku goliłam

NO nie tylko ty masz ten problem... Ja tam depiluje to co idzie, a to co omine trudno... Na ostatniej wizycie moja gin spytała mi sie " co ciezko juz wykonac tak proste czynnosci" i zazczeła sie smiac a ja razem z nia:) Widac zauwazyła to co ja ominełam:)

nieciekawie.. najlepiej nie gol się wcale bo sie pozacinasz jeszcze :O. ewentualnie golarkę od chłopa weź, szwagierka tak robiła jak była w ciąży :D

Gość Mam dylemat dyletanta
Ja jestem prawie w ósmym mscu i nadal widzę gdzie się golę :) Potem będzie lusterko jak w poprzedniej ciąży :D

Gość Kallalla
to lepiej ogolic sie byle jak czy juz lepiej wcale?? i jeszcze jedno pytanko. czy w gabinecie waszego lekarza jest mozliwosc podmycia sie? i czy kozystacie z tego?

Gość ciuchciolinka
Ty nie idziesz na wybieg i wszyscy nie będa oglądać twoich nieogolonych mijsc intymnych......ty idziesz do ginekologa a dla niego ogolona czy nie to wszystko jedno on ma za zadanie cię badać a nie podziwiać twoją c...!!!!

Gość Kallalla
szczerze to chyba bala bym sie zaciec przez nieuwage ... w tek kwestii ufam sama sobie;)

Gość Kallalla
ja to rozumiem i pocieszam sie tym ze przychodza kobiety "w gorszym stanie" ale jakos dalej czuje lekki dyskomfort...

U mnie to wyglądało tak że sama się goliłam oczywiście były spore utrudnienia pomagałam sobie lusterkiem. Jakoś trzeba sobie radzić.