Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 888oNa888

POMOCY!!!!!

Polecane posty

Gość 888oNa888

Mam dośc duzy jak dla mnie problem.. chodzi o pocenie się:( wybieram sie na wesele niebawem, kupiłam sukienke z krótkim rekawem... zupelnie zapomionajac o mokrych plamach pod pachami.. jest ona jasna wiec plamy bedzie widać jak ta la la.. czy można temu jakoś zaradzić.. proszę o pomoc..

Gość takakkkk
kup sobie etiaxil jest dość drogi ale naprawdę działa dostępny tylko w aptece

Gość takakkkk
a o odpowiedniku nie słyszałam, działa?

Gość gdsdfsh
etiaxil, ale wez dla skóry wrazliwej i nie smaruj po goleniu bo sie wsciekniesz :P naprawde dziala ja stosuje raz na tydzien teraz a mialam taki sam problem jak Ty, te odpowiedniki tansze nie dzialają az tak długo i jak ktos sie bardzo pocił to 'przepuszczaja'

Gość 888oNa888
i to pomoze nawet na zabawie weselnej?? i jeszcze jedno widzę tutaj etiaxil w kulce.. i jakiś inny.. wiec jaki??

Gość gdsdfsh
w kulce jest chyba tylko ale naprawde sie nie obawiaj, stosuje sie go na noc przed weselem uzyj wieczorem rano umyj pachy mydełkiem i gwarantuje ze sie nie spocisz pod pachami

Gość 888oNa888
ok zamówione.. mam nadzieje że się uda.. bo inaczej nie wiem.. chyba przesiedze przy stole:D dziekuje Wam ślicznie;)

Gość gdsdfsh
dobrej zabawy :)mi sie pachy po nim nie pocą nawet przy bieganiu wiec bez obaw :)

Gość gjhgfdj
ja stosuję Antidral i jest super

Gość 888oNa888
w aptece u mnie kosztuje 42 zł.. a na allegro zamówilam za 29.90 a za wysylke 0 zł.. mam nadzieje tylko ze to nie bedzie jakas podróba..

obawim się że może być podróba Dziś rano w tv mówili że sprawdzili leki sprzedawana w aptekach internetowych i 90% tych leków to podróby. Na allegro raczej lepiej nie będzie

Gość 888oNa888
ja tam sie pocieaszam faktem ze juz nie raz zamawialam jakies leki i rozne kosmetyki przez allegro i jeszcze nigdy sie nie nacielam.. no ale okaze sie jak bedzie w tym przypadku..

Gość gdsdfsh
tez kupialm na alegro za 29.90 i nie jest podroba