Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierżant robert

żona pije

Polecane posty

Gość sierżant robert

co z tym zrobić? :(

Gość pijaczka mleka
Pij mleko będziesz wielki.

Niestety, o alkoholizmie się dziś nie mówi choć jest o wiele większym problemem niż jakieś dopalacze a przede wszystkim realnym. Musisz działać póki nie jest za późno, sama rozmowa nic nie da. Alkoholicy wypierają się tego że piją, obrażają się. Nie przyjmują do wiadomości tego faktu jako problemu który ich dotyka, tłumaczą się przed sobą na różne sposoby. Walka jest bardzo trudna, ale warto zawalczyć!

Gość sierżant robert
no tak ale ona pije i rozrabia :(

Gość sierżant robert
HELP :(

Gość sierżant robert
tłucze talerze, czasem wymiotuje na dywan :( raz próbowała mnie uderzyć ale jej sie nie udalo dlaczego to mnie spotkało?

No ciężka sytuacja... Ja miałam ojca który swego czasu pił i rozrabiał tyle że w znacznie gorszym stopniu. Spróbuj porozmawiać, ale na trzeźwo. Daj jej do zrozumienia że jak tak dalej będzie i nic z tym nie zrobi to Cię straci. Wysłuchaj spokojnie co ma do powiedzenia, może ma jakieś skrywane problemy. Powiedz że może Ci ufać i jej pomożesz. Oczywiście zrób to delikatnie, nie oskarżaj jej o nic nie krzycz nie atakuj.

niestety alkoholika nie mozna wyleczyc na sile. on musi sam chciec leczenia, mozna go ubezwlasnowolnic i skierowac na leczenie. a o piciu sie mowi glosno bo z akcyzy rzad ma pieniadze, a z dopalaczy nie

Gość sierżant robert
nie obchodzą mnie dopalacze. rozwiodę się chyba z nią :( dlaczego mam swoje życie poświęcać dla alkoholiczki. ja chce mieć normalny dom

Spróbuj to chociaz uratować, jeśli Cię kocha to będzie ok. Jeśli się nie uda to się rozejdź z nią bo zamieni Wasze życie w piekło :/

Gość rEloAd.!x
czasem nie mów jej że odejdziesz jak nie przestanie pić bo to będzie gorzej miałem przypadek taki w domu z ojcem ale wyszło na to że musiał odejść :) lepiej pogadaj co jej leży na sumieniu że pije bo nikt nie zaczyna pić bez problemu ;)

Gość sierżant robert
zaczęła pić odkąd pierwszy raz poprosiłem ją o seks od tyłu :( myślicie że to przez to?