Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snajper762

świąd odbytu nie owsiki..

Polecane posty

Gość snajper762

Witam mam 31lat od dwóch tygodni dokucza mi uporczywy świąd odbytu. Sytuacja powtarza się już po raz drugi a mianowicie w zeszłym roku dwa miesiące trwał ten stan, na początku myślałem że to owsiki zażyłem profilaktycznie vermox i nic robiłem badanie na pasożyty i nic.Wizyta u proktologa ,nic nie wykrył powiedział mi tylko że to świad,przepisał mi jakaś maść i po tygodniu przeszło samoistnie . Koszmar zaczoł sie dwa tygodnie temu znowu zastosowałem vermox,Byłem u lekarza przepisał mi Antrax w syropie ale po nim jestem bardzo ospały i maść Laticort stosuje sie do zaleceń już cztery dni, odstawiłem słodycze i napoje zawierajace dużo cukru jem duzo warzyw i owoców bez większego rezultatu. Świad jest coraz bardziej dokuczliwy szczególnie wieczorem w tym tygodniu wypada mi nocna zmiana w pracy i nie wiem jak to zniose. Cieżko jest sie skoncentrować na czymkolwiek chodze już trzeci tydzień w tym stanie życie prywatne zostało zaburzone nic mi sie nie chce prosze o pomoc co jescze musze zrobic????

Gość Pseudonim: mimo wszystko
hemoroidy? posmaruj nivea może ulży;D może masz ostre stolce;0