Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matrix_01

Jak jej to wybić ze łba?

Polecane posty

Gość matrix_01

No zakochała się biedaczka i nie daje mi spokoju. Niestety ja do niej nic nie czuje, nic. Ona robi wszystko klepie mnie po tyłku, chce się całować, ciągle pyta czy ją kocham itd. No i co ja mam zrobić, przecież po tak długim czasie (rok) nic z tego nie wyszło to ta powinna sobie dać spokój a ta dalej. Niestety co dwa tygodnie muszę z nią mieszkać w jednym mieszkaniu z przyczyn ode mnie nie zależnych.

Gość Ashka_mistrzyni
a mówiłeś jej co czujesz?

Gość tomekkkkk25
ja zrobiłem tak, powiedzialme ze z nia bede. poszlizmy na piwo pozniej do mnie, zerznołem ja we wszystkie dzióry, w pizdzisko w kazdej pozycji, przy oralu wepchchnolem jej kutasa az po same wory opierala sie ale przeciez jak chce byc zemna to musi to zrobic bo ja toleruje taki wlasnie sex, przy analu tez bylo ciezko ale sie zgodzila. pierwsze ruchansko w dupala było delikatne ale nie obeszło sie bez łez. rano natowmiast nasliniłem ogiera i zajebalem jej w dupalca jak jeszcze spala bez ostrzezenia, polozylem sie na niej i ostro zerznolem ... wyszła odemnie z placzem mowiac ze nie spodziewala sie ze jestem takim hamem. i w ten oto prosty sposób odpieroldiła sie odemnie.