Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tani weekend dla dwóch osób

może ktoś wie, gdzie w naszym pięknym kraju

Polecane posty

Gość tani weekend dla dwóch osób

może niedrogo odpocząć para 60 latków? Chcę zrobić prezent rodzicom

najlepiej by było jakbyś znalazła coś dla rodziców nie za daleko od domu ...skoro to tylko weekend to szkoda by było jakby marnowali czas i jechali pół dnia no i zmęczenie robi swoje ....a w jakim rejonie kraju mieszkasz ?

Gość a jaki obszar
bierzesz pod uwage?

Gość to ja autorka tematu
oni generalnie są bardzo "jezdni", mają domek na Mazurach, odwiedzają rodzinę i w Wielkopolsce i w Świętokrzyskim, mieszkają w Mazowieckim dlatego nie precyzuję rejonu choć w sumie pomysł żeby to było niedaleko, jest sensowny:) Szklarska Poręba.. to by zimą było, ten weekend

Gość po sezonie wszzedzie jest
taniej, proponowalabym,zebys weszla w strony dobrych hoteli i promocji, znalazla cos z dobrym dojazdem, zalezy gdzie mieszkasz - moze byc Sopot, Zakopane np - chodzi o ty,zeby oprocz swiezego powietrza mieli jednak komfortw sensie zakwaterowania. A moze weekend w Krakoweilub inny milym mieście+ zalatwona wycieczka fakultatywna?

Gość po sezonie wszzedzie jest
jak w Mazowieckim to do trojmiasta sa teraz makabrycznie dlugie połaczenia, wiec nie polecam tego kierunku. A moze atrakcyjny weekend w WWie , z teatrem np?

:) FAJNE PROPOZYCJE aż samemu się chce pojechać kurcze, wychodzi ok 600 zł za osobę eh

o właśnie, nie pomyślałam o wycieczce, tylko nie może być dużo łażenia, znając ich , pewnei by woleli jakieś "święte miejsce" a Częstochowa obcykana :) co myślicie o Wilnie?

Gość a może by tak
w Krynicy Zdrój? tam jest pięknie i dużo starszych osób tam jedzi

dzięki Wam, popatrzę, rozważę, bo w końcu należy się jakiś fajny prezent osobom, które tyle z siebie dają :)

Gość moze Kraków z wypadem do
Wadowic? I kosciołow dużo. Warunek , musza miec porzadny hotel w centrum Moze Swieta Lipka? ( nie wiem, jak tam z noclegami w poblizu)

musze podpytać co bardziej by chcieli - leniuchowanie w hotelu + jakieś masaże i zabiegi czy zwiedzanie ale sprytnie musze podpytac, żeby się bardzo nie domyślili, bo zaraz będzie : a po co , ie potrzeba, nie macie na co pieniezy wydawać i tp