Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witam kolezanke mam podobnie

Bylam dzis u ginekologa , co za burak za przeproszeniem

Polecane posty

Gość ja z de rowniez
i jestem w 9 tyg ciazy umawiam sie co 4 tygodnie na wizyty piszesz ze jestes 5 tc. mi stwierdzono ciaze 4t.i 6 d poprzez usg dopochwowe oraz juz zaczelo bic serce , choc wiadomo czasami trzeba odczekac tydzien mutterpass otrzymalam 4 dni temu na drugiej wizycie i wszystkie badania robiono mi wiec ten caly polski lekarz nie uwzglednil ciebie jako ciezarnej nie do pomyslenia

Gość ja z de rowniez
5 woche schwangerschaft Wie sich Ihr Baby entwickelt Man sieht Ihnen die Schwangerschaft vermutlich noch nicht an, vielleicht fhlen Sie sich auch noch gar nicht schwanger, aber Ihr Baby wchst jetzt schnell. In dieser Woche beginnt das Herz zu schlagen, es ist zu diesem Zeitpunkt nicht grer als ein Mohnkorn. Der Embryo hnelt noch eher einer Kaulquappe als einem menschlichen Wesen. Die wichtigsten Organe, wie Herz und Nieren, haben begonnen, sich zu entwickeln und das Neuralrohr, das das Gehirn mit dem Rckenmark verbindet, schliet sich. Fr weitere Informationen ber die Entwicklung Ihres Babys in dieser Woche klicken Sie hier. Wiec u ciebie bylo by widac i zaczelo juz spewnoscia bic serce

nie wiedzialam ze ktos jeszcze odpisal :) szkoda:( ze sie potoczylo tak jak sie potoczylo a tyle mialam radosci :( oby nastepnym razem bylo tak jak sobie to wyobrazilam :) zawiodlam sie na tym lekarzu zawiodlam sie bardzo :(

dzis jestem w 5 tygodniu 1 dniu umowie sie na poczatek listopada to bede w 8 tyg .na wizyte u pani doktor tym razem :P do niego juz nie pojde opisalam moja sytuacje na niemieckim forum to pisali ze to nie mozliwe czy do niego wogole dotarlo to ze ma kobiete w ciazy :D no istny burak :D