Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k@mi

miłość??

Polecane posty

Gość k@mi

Cześć. Mam problem...dla jednych mniej ważny dla innych bardziej dla mnie najważniejszy. Pół roku temu poznalem dziewczyne która od samego poczatku mi sie bardzo spodobala. Zaczelismy sie spotykac no i...wyszło...zgodziła sie bysmy byli razem a po jakims czasie powiedziała mi że mnie kocha. Dla mnie to była najszczesliwsza chwila w życiu...taka dziewczyna mnie kocha...szczescie trwało kilka miesiecy...w wakacje powiedziala mi ze mnie nie kocha i że sama nie wie jak jest...tydzien temu zerwała ze mna i powiedziala bysmy byli tylko przyjaciółmi...chciala bym jej dał czas ale ja tego nie moge wytrzymac smutny jestem i płacze jak mała dziewczynka przy rozlanym mleku...chce by do mnie wróciła...nie moge bez niej życ...co ja mam zrobic bym był z nia dalej?? pomóżcie prosze...

Gość ja dobra rada
Słuchaj musisz przede wszystkim zaniechać z nią kontaktu, bo proszenie nic nie pomoże. Jeśli nie jest pewna i coś jeszcze do Ciebie czuje, powinna się za jakiś czas odezwać, ale Ty niestety nie możesz tego teraz robić- zaufaj mi...

Gość k@mi
ale ja juz do gimnazjum chodze i jestm ogarnetym chłopakiem wiec wiem co chcem w zyciu wiec nie piszczie ze jestem taki owaki