Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka co słów nie ma

jego głupota to szczyt możliwości

Polecane posty

a ja mysle ze Autorka wlasnie sie dowiedziala co oznacza slowo "zyrant" i stad to nagle wzburzenie :)

Jakie sycylijskie? Przecież topic jest o budownictwie, więc aż się prosi o robótki zbrojarsko-betoniarskie.

Cichy - a dzieci? Dzieci szkoda. Fakt, ale nie można autorki zostawić bezkarnej. Niech chociaż worki po cemencie liczy.

nie czepiajcie się dziewczyny bo ma rację. Każdy kto zasmakował własnej działalnosci wie, że NIGDY się nie ufa pracownikowi. Zjedziecie mnie, ale wiem co mówię. Pracowników fizycznych trzeba na każdym kroku pilnować. Jeśli oddaje się im sprzęt dużow arty można, a nawet powinno się spisać z nim weksel, a on nawet nie spisał danych :o Przed podjęciem zlecenia sprawdza się wiarygodność klienta, albo żąda przedpłaty! Inaczej nie można! A ten od razu miał info, że będzie problem z kasą. Szybko podajcie sprawę do sądy lub e-sądu i komornik. Ma nieruchomośc, ma ruchomość? Bedzie z czego ściągać. Co do kupna auta- nie wypowiadam się, może akurat potrzebne było dokładnie takie. Chociaż znam ceny dostawczaków i wiem, zę spokojnie za 40tys by kupił z drugiej ręki. Jeszcze pół roku temu można było kupić auto za samą cenę leasingu, bez odstępnego. Pozostawienie auta bez opieki przemilczę.

Zamiast obrzucać, mogą je sprzedać. Zwłaszcza jeśli to jajka faberge.

Gość taka co słów nie ma
dziękuję do was wszystkich. Widzę, że mnie rozumiesz. A co niektórzy jaja sobie robią, ale tak na kafe już jest