Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxMARTAxx

Test tylko do diagnostyki in vitro

Polecane posty

Mam pytanie. W czym jest różnica : Otóż kupiłam test ciążowy Quick Vue i zobaczyłam na opakowaniu napis "Tylko do diagnostyki in vitro" . Czy zwykłą ciążę też wykryje ? Czym to się różni ??

Gość parowóz1234
in vitro znaczy że do badania poza organizmem a nie o ciążę poczętą w wyniku in vitro :). Znaczy że wykryje normalną ciążę

Gość parowóz1234
no nie czytasz ze zrozumieniem tego co ci piszę więc się nie dziw że ktoś nie wytrzymał:( jeszcze raz : In vitro oznacza: badanie poza organizmem, NA ZEWNĄTRZ inaczej. Teraz już kumasz ? Ten test służy do użytku zewnętrznego jaśniej już się nie da wyjaśnić

Gość mamachichi
tak jak wyzej dziewczyny pisaly, in vitro znaczy poza organizem, bo przeciez sobie takiego testu nigdzie nie "wsadzasz" do swojego organizmu:-)

Gość mamachichi
kazdy test ciazowy jest tylko in vitro-bo kazdego uzywasz poza swoim organizmem

Gość a może to???............
Ty na prawdę masz problem. On sie niczym nie różni, jest tak samo do użytku zewnętrznego, jak każdy inny test ciążowy. Jest wymóg, żeby pisać, jak coś jest tylko do uzytku zewnętrznego. Zauważ, że na mnóstwie opakowań jest to napisane i zawsze myslalm, ze to naprawdę zbędne, ale dzisiaj dowiedziałam się, ze jednak tak nie jest;)