Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrrrtaaattttaaa

Błagaaaaam, pomóżcie dziewczyny :(

Polecane posty

Gość marrrrrtaaattttaaa

Dziewczyny ja już nie wyrabiam :( Jak widzę te wszystkie szczupłe kobiety to mi się żyć odechciewa.. i na dodatek jestem niska, mam 159 wzrostu. Jeśli chodzi o moje ciało to mam fajny, wystający tyłeczek, nie jakiś zwis - to się facetom podoba, ale w ubraniu! Nienawidzę chodzić na plaże, a jak już chodzę to zawsze w spodenkach. Mam małe cycki, krótkie nóżki, grube uda.. Łydki zgrabne, dlatego lubię chodzić w spódniczkach takich bombkach czy tulipanach, wtedy faceci oglądają się za mną, ogólnie nie szczędzą mi komplementów, najczęściej słysze na ulicy że mam "fajny tyłeczek" Ale nie wystarcza mi to :( Mam straszne kompleksy.. Wydaje mi się, że jestem taka nieproporcjonalna, że gdybym miała płaski brzuch i szczupłe uda to piersi wyglądałyby ok.. Ciągle słyszę takie głupie gadanie - weź się za ćwiczenia, idź na diete to schudniesz. Siedze w necie już 3 dni i nie mogę znaleźć żadnych ćwiczeń takich typowo wyszczuplających :( Ciągle te same teksty - ćwiczyłam i myślałam że schudnę a jest jeszcze gorzej, uda mi urosły przez mięśnie, w kółko to samo. Mam dość dużą motywacje, lubię sport, więc ćwiczenia nie są dla mnie problemem, gdyby ktoś tylko mi podsunął jakieś, ćwiczyłabym codziennie.. Gorzej z kasą, nie mam na wykupienie sobie karnetu w klubie fitness, więc zostają mi ćwiczenia w domowym zaciszu. Czy któraś z Was ćwiczyła w domu i zna jakieś ćwiczenia wyszczuplające? PROSZĘ WAAAS! :( ps. Mam 19 lat

może niepotrzebnie z igły robisz widły? ;) ćwiczenia są wtedy skuteczne jeśli masz tłuszcz do spalenia lub chcesz wymodelować sylwetkę

Gość marrrrrtaaattttaaa
nieee, po prostu chcę schudnąć :( tzn nie zależy mi na wadzę, chciałabym tylko bardziej płaski brzuch i szczuplejsze uda :( nikt nie moze mi pomóc? :(

Gość jkdbcljhd
Callanetics - ćwiczenia stare jak świat, poszukaj w necie. Trzeba je robić regularnie. Jest to nudne i upierdliwe ale bardzo skuteczne. A tak serio - na kompleksy polecam dobrego faceta. Też miałam pretensje do swojego ciała. Mam ostrą skoliozę kręgosłupa, przez to brak talii, trochę zdeformowaną figurę. Ale zakochany facet był mną tak autentycznie zachwycony i tak autentycznie się cieszył mną fizycznie, że po paru miesiącach przeszły mi wszystkie kompleksy. Teraz mam je gdzieś. Dla niego jestem idealna :)

Gość marrrrrtaaattttaaa
Ale ja nie mówię, że jestem gruba. Ale też nie jestem szczupła, chciałabym być taka ok - w sam raz, normalny brzuch - nie wystający i przyzwoite uda, żeby się nie złączały i to tyle. Nie chcę być jakąś chudziną, lubię mój tyłek, mam fajną talię, brzuch też jeszcze by przeszedł ale udaaa.. wewnętrzna część jest okropna ;/ I tak nieproporcjonalnie wygląda w stosunku do łydek, bo te mam zgrabne + szczupłe kostki. A tak już jest, że niskie osoby nie mogą być takie troszkę bardziej zaokrąglone, bo wtedy wyglądają jak pączki.. i tak się czuję. Brzuszki bym robiła, ale wyczytałam na wielu stronach, że one wzmacniają tylko mięśnie, a jeśli masz tłuszcz to nie da rady żeby się przebiły przez niego :( moja koleżanka robiła przez jakieś pół roku i miała wtedy takie twarde, nie zlewające się, ale w bluzce tak brzydko odstawało, a ja chciałabym normalny, płaski :( nie wiem co robić już :(

Jeeeenyyy :/ Ja tez mam grube uda, i nie mam plaskiego brzucha. W zasadzie to nigdy nie mialam szczuplych ud ani plaskiego brzucha. Ogólnie jestem szczupla. No tylko ze nie mam az tak malych piersi. Jem zdrowo, duzo chodze, czasami czwicze a uda i brzuch nadal mam. Jeszcze dawniej jak czwiczylam bardzo duzo, to bylam tylko bardziej miesniata ale uda i brzuch nadal ten sam. Dlatego juz mi sie odechcialo tym zadreczac. Lubie siebie, a tez mam 19 lat. Nie potrzebuje by sie na mnie kolesie ogladali, bo wystarczy ze mój chlopak to robi ;) Niektóre kobiety poprostu maja wieksze uda, niektóre wieksze biodra. A Ci powiem zebys sie cieszyla, bo w klasie mam taka dziewczyne co jest czuplutka, male piersi, plaski brzuszek, a biodra ma takie ze szkoa gadac :o a znowu inna tez szczupla, male cycki, ale dupe ma tak wielgachna, i na serio GRUBE uda ze szok. :o