Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajłoooło

co sądzicie o tym jak ładna dobrze ubrana laska jezdzi po miescie

Polecane posty

Gość pytajłoooło

na rowerze? bo czuje ze niektorzy sie jakby ze mnie smieja... wiec pytam czy jak 19 letnia dziewczyna... dalej w temacie. opdiszcie ;)

Gość guidlsed
nie przejmuj się idiotami, zazdroszczą Ci życiowej energii i tego, że dbasz o kondycję, nie zaśmecasz planety spalinami ;)

Gość pytajłoooło
dodam ze nie jest to jakis zajebisty rower cos mniej wiecej takiego: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://wagabunda.com/img/rower_g_m.gif&imgrefurl=http://www.favore.pl/4174_wypozycz-sobie-rower-zapraszamy-warszawa-mazowieckie.html&usg=__iF5cGTh0syXaW7xePZSJztZzF8o=&h=292&w=466&sz=26&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=5bj2vAWIh4SQCM:&tbnh=100&tbnw=159&prev=/images%3Fq%3Drower%26hl%3Dpl%26biw%3D1024%26bih%3D550%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=420&ei=XAKzTIfGH5CTjAfh3ZhH&oei=OAKzTMkplIKzBt-fjZYN&esq=4&page=1&ndsp=16&ved=1t:429,r:7,s:0&tx=76&ty=28 sory ze taki dlugi link ale wzielam pierwszy lepszy tylko zeby byl podobny :D i chodzi o to ze smieja sie ze tak jakby ze to wiocha..... no nie wiem jak wam to wytlumaczyc

Gość nie chce mi się nitz
To niech się pierdykną w pozostałości mózgu. To zdrowe, dobre, modne i mądre. W 100% popieram dobrze ubrane, eleganckie laski na rowerach w mieście!!!!!!!!!

Gość kpolp
wiesz co, jezdze czesto na rowerze po miescie i nie wyborazam sobie, aby byc elegancko ubrana, tak jak do pracy na przyklad. Przeciez na rowerze sie pocimy, bo to jednak jakis wysilek, wiec jezdzenie w garsonce czy eleganckich spodniach faktycznie jest smieszne:D

Gość pytajłoooło
nie no wąłsnie nie ze jestem elgancko ubrana tylko poprostu tak normalnie, ładnie np legginsy, jakas ładna dziewczeca tuniczka, zgranbe płaskie buciki cos jak np baleriki, zgrabna kurteczka wlosy rozupszczone i jezdze.... ale oni tak jakby mysla ze niby taka laska i w ogole i zamiast w szpileczkach pomykac po miescie to ona jezdzi rowerem po miesccie jak jakaś wsiura z wioski....

Gość pytajłoooło
i jezdze dlatego bo prawka nie mam a to zawsze szybciej niz z buta

Gość modne to jest
nie slyszalas o rowerach miejskich? nie wiem gdzie mieszkasz ale u mnie nikt sie glupio nie gapi

Gość kpolp
Mysle, ze przesadzasz. Ja tez jezdze wszedzie na rowerze, bo szybciej i jakos nikt sie nie gapi.

Gość modne to jest
śmigam sobie na takim w sukienkach w berecikach w gumiakach :)

Gość pytajłoooło
a teraz jescze jezdzicie?

Gość dzifny
"ale oni tak jakby mysla ze niby taka laska i w ogole i zamiast w szpileczkach pomykac po miescie to ona jezdzi rowerem po miesccie jak jakaś wsiura z wioski...." uo kurfa, w myslach czyta, a jeszcze tutaj pytac musi :D