Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia 1983

Kobietki chcace zaciazyc

Polecane posty

Hej dziewczyny,zakladam nowy a wlasciwie juz stary jak swiat temat o wymarzonych kreseczkach.Probowalam sie dostac na forum w roznych grupach jednak ciezko sie przebic jesli sie wkracza w polowie. Moja sytuacja jest taka staram sie juz o dziecko od czerwca tego roku jednak poki co narazie bez owocnie.Drugi cykl jestem na bromergonie z powodow wiadomych(podwyzszona prolkatyna),moja ginekolog do tego przepisala mi luteine ktora mam brac od 16 dc(wrazie nie wystapienie @ mam przyjmowac ja nada). Wiec ciagle czekam zostal mi w tym miesiacu jeszcze tydzien niepewnosci. A jak wam ida starania podzielcie sie ze mna swoimi doswiadczeniami.Pozdrawiam i zachecam do pisania. Wiek:27,Starania:5 cykil(w tym 2 z bromergonem),@:16.10

Hej tak jest juz wiele topików na ten temat ale fakt ze jak ktos dolacza to ciezko mu polapac sie kto co i jak:) ja bede tu zagladac jesli topik przetrwa. staramy sie ponad 2 lata:(

Hej tak masz racje jest wiele podobnych topików ale nowej osobie która dołacza trudno jest sie tam odnalezc. mam nadzieje ze ten topik przetrwa:) Ja czekam na swoje szczescie juz ponad 2 lata

Gość Matrionetka
My się staramy od 3 cykli. Spóźnia mi się 3 dzień, a test wyszedł negatywny i teraz jestem w kropce ;/. Mam ochotę biec po jeszcze jeden test, ale jestem w pracy i nie mogę. Muszę czekać do 18 :(

Hej! Ja mam 20 lat,a o dzidziusia staram się 6 miesięcy niestety nadal bezowocnie. Miałam podwyzszona prolaktynę,ale już od dawna jest w normie,więc pozostaje mi ciepliwie czekać,mam nadzieję że to już bo miesiączka spóznia mi się kilka dni i nie zanosi się na to żeby nadeszła,a na dodatek inaczej się czuję,tylko brzuszek troszkę boli więc się martwię czy aby wszystko w porządku...Trzymam kciuki!

Gość ciuchciolinka
Mozna się jeszcze dołączyć ????????????????????bo ja też bym chciała i czekam!!!!!można?????????????

Gość ciuchciolinka
my się z mężem starliśmy juz w lipcu i byłam w ciązy ale dzidzia się nie utzrymała i poronołam teraz poczynamy starania od now ai takrze czekam na 26 czy przyjdzie czy nie ten okres....

Zawsze mile widziane nowe osoby. Ewcia 13 ciesze sie ze bedziesz nas odwiedzac Matrionetka ja rowniez trzymam za Ciebie kciuki daj znac jak sytuacja sie wyjasni ale pewna jestem ze wkoncu zobaczysz dwie kreski Anetka1990 wszystko wskazuje na to ze Wam sie udalo,a ze brzuch boli na poczatku ciazy wystepuja i takie objawy fioletowy lakier to faktycznie dlugo sie starasz podziwiam cie bo ja co miesiac mysle ciagle o tym samym,jak sobie dajesz rade??? ciuchciolinka przykro mi ze za pierwszym razem sie nie powiodlo,jednak glowa do gory zawsze jest nadzieja,a moze w tym miesiacu sie uda.. zycze wszystkim powodzenia i dajcie oczywiscie dziewczyny znac co i jak no i oczywiscie zagladajcie jak najczesciej

Gość Matrionetka
Dziękuję ;). Jej, jeszcze parę min i uciekam do apteki po nastepny test. Kupie chyba 2 dla pewności ;P. Jak myślicie, który najlepszy test?

Gość Matrionetka
fioletowy lakier, wiem coś o tym ;). Chociaż staramy się od 3 cykli to wiem co czujesz... Nienawidzę tego rozczarowania gdy przychodzi @ ;/

Matrionetk a co spoznia ci sie @ ze robisz?? 3 cykle to jeszcze nie zaden problem glowa do góry nieda sie tak odrazu zaciązyc prawie 2/3 zachodzi do roku staran więc glowa do góry

Gość Matrionetka
Ano spóźnia mi się 3 dzień. Piwo mi w zeszłym tyg w ogóle nie podeszło, wczoraj miałam coś nie tak z żołądkiem w nocy bo mnie mdliło. Test mi dzisiaj w południe wyszedł negatywny ;/, więc spróbuję jutro rano, a nóż wypatrzę te 2 kreseczki :)

Gość Matrionetka
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;). Ja też trzymam za was kciuki! Dam wam znać jutro rano co wyszło :)

Gość ciuchciolinka
na kazde z nas przyjdzie kiedyś czas

hej chetnie sie przylacze na wasze forum fioletowy lakier Matrionetka sa rozne testy musisz spytac w aptece o najbardziej czuly,jesli zrobilas go w poloudnie to faktycznie wynik mogl byc negatywny bo powinno sie robic rano,wiem jednak ze nie mozna wytrzymac kiedy sie o tym mysli i jak najszybciej sie chce wiedziec ja teraz juz testow nie kupuje bo nie ma sesnsu poprostu czekam na dzien@,chociaz zawsze gdzies tam na dnie w serduchu mam mysl a moze tym razem sie udalo,maz na dodatek co miesiac wypytuje czy jestem wcale mi tym nie pomagajac

Gość ciuchciolinka
jak myślicie kiedy mogę zrobic sobie test czy zaciążyłam czy nie?pytam bo najwiarygodniejszy jest ten kilka dni po okresie ale czy mogę sobie zrobić np. przed spodziewanym okresem?

gosia 1983 wiesz u mnie to bylo zawsztak ze maz sie nie pytal jak przyszla@ bo widzial bo po jej minie wiec sie nie pytal potem ale jakos terz jestem bardziej a na luzie w tym tygodniu ma przyjsc@ takze jestem przygotowana na nia

fioletowy lakier wiesz po mojej tez widac tyle ze on sie pyta duzo wczesniej przed i tym samym mi podnosi cisnienie heh

Gość Matrionetka
Ufff jestem ;). W aptece panie poleciły mi bobo-test. Czy jest dobry to sprawdzi się w 'praniu' ;). Mój facet w tym momencie jest gorszy ode mnie. Co chwilę się pyta jak się czuję, czy dostałam okresu. Dzisiaj zarobił ode mnie ochrzantus za to ;). Biedny, bo biedny, ale ile można powtarzać. Ciuchciolinka, fioletowy lakier ma rację, poczekaj z tym testem do dnia spodziewanej miesiączki, a teraz 'relax takie it easy', wszystko będzie dobrze! :))

no widzę że nam się temat ładnie rozwija:-) no i super bo ja także próbowałam się wkręcić na inne fora,ale raczej nie dawało rady,a teraz wreszcie się udało i mogę porozmawiać z Wami na te nasze tematy:-) Ja już się nie mogę doczekać kiedy pójdę do lekarza sprawdzić czy się udało,w nocy aż nie mogłam zasnąć:-Dale niestety muszę jeszcze poczekać z tydzień żeby mieć pewność

Gość Matrionetka
Mnie brzuch zaczął boleć jak w czasie pierwszego dnia miesiączki, jednak tej ani widu ani słychu. Niech tak będzie dalej, ja się nie obrażę jak jej nie będzie :D. Gorzej jak to moje chore urojenia ;/

Gość Annamou
Witam Z tymi urojeniami to roznie bywa...ja staram sie ponad rok,okres mi sie spoznia od 5 dni piersi mnie bola i sa nabrzmiale,zrobilam test...no i wynik negatywny!Czy ja kiedys zobacze na tym tescie te dwie wymarzone kreski???Juz powoli zaczynam w ta watpic.Niby lekarze mowia ze wszystko ok.biegam na codzienne USG co miesiac przez 10 dni plodnych i nic! Tez mam 27 lat no i tez teraz to juz czekam na cud,o ile sie zdarzaja... No coz za Was mocno trzymam kciuki i zycze powodzenia!